EFI:n etikettipainokone Xeikonin valikoimaan

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2017-11-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Xeikon ja EFI ovat sopineet EFI:n Jetrion-järjestelmien liiketoiminnan siirrosta. Xeikon tulee huoltamaan, tukemaan ja myymään maailmanlaajuisesti Jetrion-etikettipainokoneita. EFI toimittaa jatkossakin koneiden värit.

EFI kertoi jo aiemmin, että se aikoo ulkoistaa etikettipainokoneiden liiketoimintansa ja keskittyä muihin digitaalisen painamisen markkinoihin, kuten tekstiilien ja pakkausten painamiseen.

”EFI Jetrion on ollut luomassa digitaalisen mustesuihkupainamisen markkinoita etikettien tuotannossa. Painokoneen kehittynyt tekniikka on tehnyt siitä eniten toimitetun UV-mustesuihkupainokoneen etikettipainamisessa”, sanoo Guy Gecht, EFI:n toimitusjohtaja.

Jetrion täydentää Xeikonin digitaalisten etikettipainokoneiden valikoimaa, johon kuuluvat tooneritekniikalla toimivat volyymitason Cheetah-painokoneet ja aloitustason 3000-sarja. Tänä vuonna on lisäksi lanseerattu volyymiluokan Panther UV-mustesuihkupainokoneet.

”Olemme yli 500 toimitetulla etikettipainokoneella markkinajohtaja itsekiinnittyvissä etiketeissä. Etikettipainamisen tuotevalikoimamme on markkinoiden laajin ja maailmanlaajuinen palveluverkostomme vertaansa vailla”, sanoo Benoit Chatelard, President and CEO Digital Solutions, Flint Group.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Uusimmat uutiset

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

Biomuovilla on oleellisesti pienemmät CO2-päästöt verrattuna perinteiseen muoviin

Iso-Britanniassa, Kiinassa ja Sveitsissä olevat tutkijat ovat osoittaneet, että kun fossiilinen muovi korvataan biohajoavalla biomuovilla, syntyy merkittävästi vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Näin kirjoittaa Nordisk Bioplast-yhdistys omilla verkkosivuillaan.
Global warming concept