DS Smithille jälleen uusi KBA-painokone Saksaan

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-02-21
PÄIVITETTY: 2023-01-18


DS Smith on hankkinut uuden KBA Rapida 145 -painokoneen uuteen tuotantolaitokseen Erlenseehen. Sinne siirrettiin myös kaksi muuta konetta toisesta painotalosta.

Erlenseehen siirrettiin Hanaun vanhasta painotalosta kaksi KBA Rapida -painokonetta, jotka samalla uudistettiin perusteellisesti. Kaikki kolme painokonetta on yhdistetty automaattisesti toimivaan kuljetusjärjestelmään, joka huolehtii materiaalien kuljetuksesta alusta loppuun saakka. Uudessa kuusivärisessä Rapida 145 -koneessa on inline-päällystysyksikkö. Koneen tuotantonopeus on parhaimmillaan 17 000 arkkia tunnissa. Koneen toiminta on automatisoitu pitkälle.

DS Smith otti marraskuussa 2016 Erlenseessä käyttöön Euroopan suurimman ja moderneimman tehtaan aaltopahvista valmistetuille pakkaustuotteille. Tehdas on osa investointiohjelmaa, jonka avulla DS Smith pyrkii saavuttamaan strategisen tavoitteensa tuplata kokonsa. Kokonaisarvoltaan investointi on yli 50 miljoonaa euroa. Tehdas korvaa aiemmin 10 kilometrin päässä Hanaussa sijainneen tehtaan.

Erlenseen tehdas on rakennettu valmistamaan erityisesti kuluttajapakkauksia, myyntitelineitä ja myynninedistämistuotteita. 
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli