Data-Mate kasvattaa digitarrojen valmistuskapasiteettia UV-painokoneella

JULKAISTU: 8. marraskuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Vantaalainen painotalo Data-Mate investoi ensimmäisenä Suomessa UV-tekniikkaa hyödyntävään Durst Tau 330 RSC E painokoneeseen. Uusi painokone tuo lisäkapasiteettia tarratuotantoon ja laskee hintoja digipainatuksen ylärekisterissä.

Huippunopealla UV-painokoneella pystytään painamaan huomattavasti nykyistä isompia eriä kustannustehokkaasti ja haastamaan jopa flexoa tiettyyn rajaan asti. Data-Maten tuotantokapasiteetti digitaalisten rullatarrojen valmistuksessa on jatkossa jopa 1500 m2 tunnissa. UV-tekniikka mahdollistaa myös erittäin tarkan värintoiston. UV-painovärit ovat kirkkaita ja niillä on hyvä valon- ja kulutuksenkestävyys. Lisäksi laitteisto tarjoaa erinomaisen painolaadun jatkuvalla 1200 dpi tarkkuudella.

Laitteella voidaan painaa laajasti erilaisia paperipintoja sekä muoveja. Tarrojen lisäksi pystytään painamaan muitakin rullatuotteita kuten wrap around -pantoja juomapulloihin sekä erilaisia muovi- tai paperipantoja. Viimeistely haluttuun muotoon onnistuu digileikkurilla sekä stanssaamalla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)