Combivita avautuu kevyesti

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-11-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


SIG lanseeraa uuden aseptisen kartonkipakkaustyypin, Combivitan. Se on kehitetty kuluttajatutkimuksen pohjalta ja suunniteltu vastaamaan juomateollisuuden muuttuviin tarpeisiin. Uuden kartonkitölkin sivukulmat on muotoiltu niin, että pakkauspainatuksille ja brändäykselle jää aiempaa enemmän tilaa. Combivita-kartonkipakkaukset täytetään SIG NEO -täyttökoneella, joka on kehitetty juomavalmistajien tarpeiden mukaiseksi.

Combivitassa on vino yläosa ja aiempaa leveämpi kaatoaukko, joka varmistaa tasaisen ja helpon kaatamisen. Pakkauksessa käytetään SIG:n uutta helposti avattavaa ja uudelleensuljettavaa TruTwist-korkkia, joka helpottaa tölkin käsittelyä. Korkki myös pysyy avaamisen jälkeen kiinni pakkauksessa, joten se vastaa jo nyt vuoden 2024 EU-vaatimuksiin.

Uuden kartonkipakkauksen materiaalina on käytetty vain FSC-sertifioiduista metsistä peräisin olevaa kuituraaka-ainetta, ja tuotteet valmistetaan uusiutuvaa energiaa hyödyntävissä tehtaissa. Combivitan suojaominaisuudet on mahdollista toteuttaa SIG:n metsäpohjaisista polymeereista valmistetulla Signature-pakkausmateriaalilla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB