CHEPin uusi algoritmi parantaa kuormalavojen seurantaa ja takaisin saantia

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-05-18
PÄIVITETTY: 2023-05-31
Oikealta vasemma: Sonia Guerra, manager, Chep European call center, Christian Carrasco ja Alfonso Martin

CHEPin uusi algoritmi parantaa kuormalavojen seurantaa ja takaisin saantia Euroopassa jopa 500 000 lavalla vuodessa. Lavapoolausyhtiö ottaa käyttöönsä asiakassuhteiden hallintajärjestelmän, joka optimoi lavojen noutoprosessin ja digitaaliset valmiudet koko organisaatiossa.

Toimitusketjuratkaisuja maailmanlaajuisesti tarjoava CHEP kehittää parhaillaan digitaalista liiketoimintaansa, mukaan lukien tapaa, jolla se järjestää lavojen takaisinnoudot ja hoitaa Euroopan puhelinpalvelukeskustaan Lissabonissa. CHEPillä on käynnissä vastaavanlaisia pilottiprojekteja myös Euroopan ulkopuolella Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Työkalu hallinnoi noutoja yli 100 000 sijainnista. Edellisvuonna lavojen saanti lisääntyi sen avulla  500 000 yksiköllä. Taustalla on digitaalinen muutos, joka korostaa datan voimaa ja digitaalisia oivalluksia. CHEP kertoo tiedotteessan puhelinpalvelukeskuksen uudistuksen perustuvan kolmeen tekijään: parempaan asiakaskokemukseen, globaaliin digitalisaatioon ja tehokkuuden parantamiseen.

Tällä hetkellä puhelinpalvelukeskus hoitaa sekä saapuvia että lähteviä yhteydenottoja lavojen takaisinnoutoon liittyvässä asiakaspalvelussa. Yli 100 edustajaa palvelee asiakkaita 25 kielellä 28 maassa Euroopassa. Lisäksi lavojen noudon voi järjestää verkossa sivustolla collect.chep.com.

Jatka lukemista

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Stora Ensolta uusi vuokapakkaus

Stora Enso esitteli PacTec-messuilla uuden vastuullisen elintarvikkeiden aaltopahvipakkauksen. Ondarove on kuitupohjainen ja helposti kierrätettävä vuokapakkaus, joka säästää materiaalia ja vähentää muovin käyttöä. Siihen voidaan painaa sekä sisä- että ulkopintaan.
stora ensoc

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox