Biopohjainen korkki premium-tuoksupullolle

JULKAISTU: 28. syyskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Chanel julkisti uudet Les Eaux De Chanel -hajustepullon korkit, jotka on valmistettu biopohjaisesta Sulapac-materiaalista.

Vuonna 2018 markkinoille tuotu Les Eaux De Chanel -sarja sai innoituksensa Coco Chanelin suosikkipaikoista, ja tuoksusarja suunniteltiin alusta asti kestävyyttä silmällä pitäen. Sen lasiset hajuvesipullot ovat ohuempia ja kevyempiä, mikä tarkoittaa pienempää määrää raaka-aineita sekä kuljetuksen pienempiä ympäristövaikutuksia. Myös sekundääripakkauksen materiaali vaihdettiin yksinkertaiseen, pinnoittamattomaan kartonkiin kierrätettävyyden parantamiseksi.

Nyt kaikki Les Eaux De Chanel -sarjan tuoksujen 125 ml:n pullot suljetaan biopohjaisella korkilla, jonka Chanel on kehittänyt yhteistyössä Sulapacin kanssa. Suomalainen startup ja Chanel-tiimi työstivät metsäteollisuuden sivuvirroista saatavasta raaka-aineesta valmistettua korkkia kahden vuoden ajan. Chanelin tiukkojen standardien mukaisesti jokainen yksityiskohta on harkittu huolellisesti, ja lopullisen version saavuttaminen vaati peräti 48 yritystä.

– Tämä ensimmäinen tuotelanseeraus yhteistyössä Chanelin kanssa on meille merkittävä virstanpylväs. Se todistaa, että Sulapac täyttää korkeimmat laatuvaatimukset, toteaa Sulapacin perustaja ja toimitusjohtaja Suvi Haimi.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)