Arancione-viinit puettiin uuteen asuun

JULKAISTU: 28. elokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Kuluttajatutkimuksissa on todettu viinien hyllynäkyvyydellä olevan iso merkitys myyntiin eritoten Suomessa. Kuluttajat valitsevat viinin Alkossa usein muistiin jäävän kuvituksen tai värikkään etiketin perusteella. Tätä silmällä pitäen Arancione-viinien etikettejä lähdettiin uudistamaan pakkausratkaisuihin erikoistuneessa DesignCompanyssa.

– Uudistimme laatuviinit kommunikoimaan entistä paremmin haluttuja attribuutteja ja erottumaan edukseen Alkon hyllyssä. Tämä viinisarja sopii laajan kuluttajakunnan käteen, ja brändistä rakennettiin arvokas, kuten nämä laadukkaat viinit ehdottomasti edellyttävätkin, kertoo etikettien suunnittelusta vastannut Outi Oravainen.

Brändikommunikaatiossa pureuduttiin laadukkaaseen, mutta helposti ymmärrettävään konseptiin. Kuluttajan valintaprosessi tehtiin yksinkertaiseksi helposti lähestyttävillä ratkaisuilla. Etiketit ottavat vaikutteita vintage-henkisestä kuvitustyylistä.

Viinien värikoodaukset on tarkkaan harkittu ja värityksissä on otettu huomioon viinisarjan yhteneväisyyden asettamat vaatimukset. Jokaisessa tuotteessa on käytetty samaa kupariin sävyttyvää foilausta ja etiketin väristä kapselia korkin suojana. Laadukas mattapaperi ja muotoon leikattu etiketti viimeistelevät tyylikkään lopputuloksen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)