Antalis laajentaa pakkauslaitevalikoimaansa

JULKAISTU: 2022-01-20
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Antalis Group laajentaa pakkauslaitteiden valikoimaansa. Sen myötä Antalis Oy on nyt sveitsiläisen vanteituskonevalmistajan, Orgapackin, virallinen jakelija Suomen markkinalla.

– Orgapack-brändin lisääminen Antaliksen ”one-stop-shopping”-valikoimaan on jälleen yksi osoitus jatkuvasta pyrkimyksestämme tarjota parhaita pakkausratkaisuja, -tuotteita ja -palveluja asiakkaillemme, toteaa Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Orgapack-vanteituskoneiden valikoimaan kuuluvat muun muassa akkuvannekoneet OR-T 260 ja OR-T 450. Nämä tehokkaat ja ergonomiset työkalut on suunniteltu PP- ja PET-vannesovelluksiin paperi-, puu-, huonekalu-, rakennus-, logistiikka-, elintarvike- ja juomateollisuuden sekä useiden muiden teollisuudenalojen vanteitustarpeisiin.

Orgapackilla on jo lähes 100 vuoden historia takanaan. Nykyään yritys on johtava vanteitustyökalujen, -koneiden ja -järjestelmien valmistaja turvaamaan pakkauksia ja kuormia kuljetusten aikana.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)