Adara Pakkaukselle uusi toimitusjohtaja talon sisältä

JULKAISTU: 2021-08-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Teemu Salo siirtyy Adaran toimitusjohtajaksi 1.9.2021 alkaen. Hän on toiminut viimeiset neljä vuotta Adaran tuotantojohtajana. Nykyinen toimitusjohtaja Kari Ollila siirtyy hallituksen erityistehtäviin liiketoiminnan kehitysjohtajaksi. Hän jää eläkkeelle 1.2.2022.

Petteri Rekimies aloittaa 1.9.2021 Adaran tuotantojohtajana. Hän siirtyy uuteen tehtävään tuotannon kehityspäällikön paikalta.

Viimeisten vuosien aikana Adara on tehnyt merkittäviä investointeja, ja näiden ohella on myös uusittu tehtaan toimintamalleja. Investointiohjelma jatkuu uusilla konehankinnoilla, joiden avulla pystytään vastaamaan kasvavaan markkinakysyntään.

Lue lisää Adara Pakkaus Oy:n viime vuosien investoinneista

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus