Zünd kaksinkertaisti leikkurin nopeuden

JULKAISTU: 6. kesäkuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Sveitsiläinen Zünd esitteli Drupassa uuden leikkurin, joka jopa kaksinkertaistaa leikkuunopeuden. Kahdella leikkausyksiköllä toimiva D3 on tarkoitettu volyymituotantoon.

Zündin mainonnassa ennen messuja näkyi peitetty leikkuri, jonka sanottiin mullistavan leikkaamisen. Messuilla peite oli poissa ja leikkurin ominaisuudet näkyvissä. Laitteella on yhtiön mukaan mahdollista nostaa tuottavuutta huomattavasti erityisesti kahden leikkausyksikön ansiosta. Yksiköissä voi käyttää yhtä aikaa kolmea työkalua. Yksiköt toimivat samassa optimoidussa työnkulussa. Kaksi yksikköä yhden sijasta voi kaksinkertaistaa yhden yksikön mallin tuotannon työn ominaisuuksista riippuen.

Uusi digitaalinen leikkuri perustuu suurelta osin G3-tuotesarjan koeteltuun tekniikkaan. Malli leikkaa tarkasti koko leikkuualalla, joka on maksimissaan 3210 x 3200. Laite on modulaarinen (4 eri kokovaihtoehtoa) ja helppokäyttöinen. Laite pystyy leikkaamaan hyvin laajaa materiaalivalikoimaa.

Drupassa D3 oli yhdistetty BHS:n kartongin käsittelyjärjestelmään, jossa materiaalin syöttö ja poisto on täysin automaattista.

”Zündin ZCC-ohjelmisto ja D3 muodostavat yhdessä täydellisen leikkuujärjestelmän, jonka toiminta ja tuottavuus ovat huipussaan”, sanoo Zünd Scandinavian toimitusjohtaja Jacob Hansen.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)