Yritysyhteistyö on opiskelijoille kullanarvoista

JULKAISTU: 2022-12-02
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lemtapes toteutti ”Tape Hack” -projektin yhdessä LAB-yliopiston opiskelijoiden kanssa. Tape Hack suunniteltiin opiskelijaprojektiksi, jossa havainnollistettiin Lemtapesin teippien tehokkuutta aaltopahvipakkauksissa – esimerkiksi lujuuden lisäämisessä, toimivuuden parantamisessa, materiaalinkäytön vähentämisessä ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa.

Projektin aikana opiskelijat saivat kokemusta pakkaussuunnitteluprojektin toteuttamisesta, alkaen briffistä välivaiheiden kautta loppupresentaatioon. Opiskelijoiden on tärkeää päästä tekemään oikeaa yritysyhteistyötä jo opintojen aikana.

– Teemme aina mielellämme yhteistyötä yritysten kanssa. Yritysyhteistöiden aikana opiskelijoiden on toimittava kuin nuorten ammattilaisten. Oikeat yritysprojektit ovat siksi tärkeitä, sanoo LAB-yliopistossa pakkaussuunnittelukoulutuksesta vastaava Oona Casalegno.

Projektin aloituspäivänä opiskelijat saivat tehtäväkseen suunnitella ryhmätyönä Lemtapesin tuotteilla vahvistetun palkintokorokkeen aaltopahvista. – Tehtävä oli haastava, mutta erinomainen 3D-harjoitus opiskelijoille. Siinä piti miettiä rakenteen kantavuutta ja materiaalin taittelua.

Projektissa jokainen opiskelija teki ryhmätyön lisäksi myös oman pakkausratkaisunsa, joista Lemtapes toimeksiantajana antoi palautetta. Kaikista töistä toteutettiin myös prototyyppi.

Lemtapes julkaisee kuvia opiskelijoiden töistä joulukuussa joulukalenterin muodossa jouluun asti.

Linkki kalenteriin

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)