Yhteistyöllä uusia etikettejä pullovesiteollisuuteen

JULKAISTU: 2020-06-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


UPM Raflatac ja useita kansainvälisiä palkintoja voittanut suomalainen luonnon kivennäisvesi Vellamo ovat yhteistyössä tuoneet markkinoille innovatiivisen, kestävää kehitystä edistävän etikettimateriaalin. Vellamo-pullojen läpinäkyvä etiketti on painettu puupohjaisesta polypropeenimuovista valmistetulle etikettimateriaalille.

– Innovatiivinen etikettimateriaalimme vastaa brändiomistajien tarpeeseen korvata perinteisiä fossiilipohjaisia materiaaleja uusiutuvilla. Yhteistyö Vellamon kanssa on erinomainen esimerkki siitä, miten suuntaamme kumppaniemme kanssa kohti fiksumpaa, fossiilitonta tulevaisuutta, toteaa UPM Raflatacin filmitarraliiketoiminnan johtaja Timo Kekki.

Puupohjaisesta UPM BioVerno -naftasta valmistettu Forest Film PP -etikettimateriaali on valmistettu kokonaan uusiutuvista raaka-aineista. Se vastaa laadultaan ja suorituskyvyltään fossiilisista raaka-aineista valmistettua muovipohjaista etikettimateriaalia.

Ice Age Water Ltd:n toimitusjohtaja Petteri Ahonen kertoo, että innovatiiviset kestävän kehityksen mukaiset ratkaisut ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat yrityksen pitkäjänteisiä tavoitteita.

– Vellamon kivennäisvesi on ainutlaatuista jääkauden aikaista sulamisvettä, joka on kerännyt mineraalinsa suoraan Suomen luonnosta. Brändin ominaispiirteisiin nivoutuu vahvasti puhtaus, luonnollisuus sekä suomalaisuus. Yhteistyö UPM:n kanssa tukee tavoitettamme hiilineutraaliuden saavuttamiseksi niin tuotannon, pakkaamisen kuin logistiikankin osalta.

Vellamo-pullon etiketissä on hyödynnetty myös UPM Raflatacin RafMore-älytarraratkaisua, jonka ansiosta kuluttaja voi skannata pullon etiketin ja nähdä reaaliaikaista tietoa tuotteen elinkaaresta ja hiilijalanjäljestä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)