Woodly Oy:llä nimitysuutisia

JULKAISTU: 2021-08-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Woodly nimitti 2 henkilöä uusiin tehtäviin. 

Tommi Vuorinen, teknologiajohtaja 

Tommi siirtyy Woodlyyn Suomen johtavasta tutkimuslaitoksesta, Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy:stä. Tommilla on lähes 15 vuotta kestänyt ura VTT:n materiaalitekniikassa ja tutkimusryhmän johtajana. Tämä ura tuo valtavan määrän tietoa ja kokemusta Woodlyn uudelle teknologiajohtajalle. 

Patrik Kuitunen, sosiaalisen median johtaja 

Patrik valvoo Woodlyn sosiaalisen median kanavia ja vastaa sisällön luomisesta, verkkomarkkinoinnista ja viestinnästä.  

Ennen Woodlyä Patrik on työskennellyt toimittajana/sisällöntuottajana urheilumediaa ja online -rahapelejä tarjoavissa yrityksissä Lontoossa ja Helsingissä. Hän tuo mukanaan vaikuttavan määrän sosiaalisen median taitoja ja todistetun menestyksen kasvavilla alustoilla ja brändeillä.  

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus

Saarioinen Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Saarioinen Oy:n nykyisen toimitusjohtajan Matti Karppisen jäädessä eläkkeelle uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ilkka Brander.
1800x900matti-ja-ilkka