Woodly mukana Beyond the Bag -haasteessa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-08-21
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Woodly Oy osallistuu Yhdysvalloissa Beyond the Bag -haasteeseen tavoitteenaan korvata 100 miljardia kertakäyttöistä muovikassia pantillisilla Woodly-kestokasseilla. Woodly on saanut pyynnön osallistua ehdotuksellaan Walmartin, Targetin, CVS Healthin, Krogerin ja Walgreensin Beyond the the Bag -innovaatiohaasteeseen, jonka tavoitteena on löytää innovatiivisia ratkaisuja korvaamaan nykyisiä käytössä olevia kertakäyttöisiä muovikasseja.

Woodlyn ehdotus tarjoaa ratkaisuksi, uudelleenkäytettävän, palautettavan, pantillisen ja kierrätettävän kestokassin, joka on valmistettu puupohjaisesta, hiilineutraalista Woodly-materiaalista. Ratkaisulla voidaan vähentää ostoskassien tarvetta jopa 1000 kertaisesti sekä hiilidioksidipäästöjä 200 000 tonnilla.

Nykyisten arvioiden mukaan nykyään Yhdysvalloissa käytetään vuosittain 100 miljardia kertakäyttöistä muovipussia, joista alle 10 prosenttia päätyy kierrätykseen. Suurin osa näistä kertakäyttöisistä muovipusseista on valmistettu kierrättämättömistä fossiilipohjaisista raaka-aineista. Ne eivät ole kompostoitavia ja usein ne päätyvät kaatopaikalle, luontoon tai väärään kierrätysvirtaan.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx