Westpakille kultaa painatuskilpailussa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-05-14
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Suomalainen Westpak voitti kultaa fleksopainamisen ammattilaisille suunnatussa FTA Excellency in Flexography Awards -kilpailussa. Kilpailutyö, Leroy Torsk Lettsaltet, sai kultamitalin ja Best of Show Award -palkinnon arvostetussa kilpailussa, jonka palkintogaala järjestettiin Yhdysvalloissa 11.5.

Pakkauspainotalo Westpak on pitkään hyödyntänyt tuotannossaan prosessipainatusta, minkä johdosta yhtiö sai ensimmäisenä eurooppalaisena painotalona EGP-kumppanuussertifikaatin prepresstalo Marvacolta. Westpak pystyy tarjoamaan sekä GreenerPrinting-painatusta että vastuullisia pakkausmateriaaleja asiakkailleen. Tämänvuotinen kilpailutyö on korkealaatuinen joustopakkaus, joka on fleksopainettu täysteräväpiirtotekniikalla.

– Tunnustukset kilpailuissa lämmittävät mieltä ja osoittavat, että olemme tehneet oikeita asioita FMCG-pakkausten painamisessa, jossa korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden kysyntä kasvaa jatkuvasti, sanoo Westpakin Prepress Manager Ville Riitahaara.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Mikroaallot vaihtoehtona muovinkierrätyksessä

Muovipakkausten kierrätyksessä vaihtoehtoina ovat mekaaninen tai kemiallinen kierrätys. Drupa-messuilla esiteltiin kolmas vaihtoehto kemiallisen kierrätyksen rinnalle. Siinä mikroaallot tekevät työn.
Florian-Turkx

EFI ajattelee laatikon ulkopuolelta – lanseerasi ainutlaatuisen painosysteemin aaltopahvipakkauksille

Drupa-messuilla EFI esitteli yhdessä Packsizen kanssa personoidun täysväripainatukseen aaltopahvipakkauksille.
EFI

Scanpack 2024 -messuohjelma on julkaistu!

Skandinavian suurimman pakkausalan messun, Scanpackin pääohjelma on julkaistu. Scanpack järjestetään Svenska Mässanissa Göteborgissa 22.–25. lokakuuta. Näyttelyssä on 400 näytteilleasettajaa ja lisäksi vierailijoille on tarjolla laaja, lähes sadan numeron ohjelma.
Talare-pa-Scanpack-SVx

Nyt voi pantata God Morgonin mehupurkkeja

God Morgon aloitti yhteistyön Bowerin kanssa ja tarjoaa nyt panttia mehupurkeilleen. Tavoitteena on lisätä pakkausten kierrätystä tarjoamalla erilaisia etuja, kun pantti on rekisteröity.
God Morgon on yksi Ruotsin suurimmista mehuvalmistajista ja myy yli 15 miljoonaa mehupurkkia vuodessa Ruotsissa. Kuva: Lehdistökuva