Westpakille kultaa painatuskilpailussa

JULKAISTU: 2021-05-14
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Suomalainen Westpak voitti kultaa fleksopainamisen ammattilaisille suunnatussa FTA Excellency in Flexography Awards -kilpailussa. Kilpailutyö, Leroy Torsk Lettsaltet, sai kultamitalin ja Best of Show Award -palkinnon arvostetussa kilpailussa, jonka palkintogaala järjestettiin Yhdysvalloissa 11.5.

Pakkauspainotalo Westpak on pitkään hyödyntänyt tuotannossaan prosessipainatusta, minkä johdosta yhtiö sai ensimmäisenä eurooppalaisena painotalona EGP-kumppanuussertifikaatin prepresstalo Marvacolta. Westpak pystyy tarjoamaan sekä GreenerPrinting-painatusta että vastuullisia pakkausmateriaaleja asiakkailleen. Tämänvuotinen kilpailutyö on korkealaatuinen joustopakkaus, joka on fleksopainettu täysteräväpiirtotekniikalla.

– Tunnustukset kilpailuissa lämmittävät mieltä ja osoittavat, että olemme tehneet oikeita asioita FMCG-pakkausten painamisessa, jossa korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden kysyntä kasvaa jatkuvasti, sanoo Westpakin Prepress Manager Ville Riitahaara.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)