Westpakille kultaa painatuskilpailussa

JULKAISTU: 14. toukokuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Suomalainen Westpak voitti kultaa fleksopainamisen ammattilaisille suunnatussa FTA Excellency in Flexography Awards -kilpailussa. Kilpailutyö, Leroy Torsk Lettsaltet, sai kultamitalin ja Best of Show Award -palkinnon arvostetussa kilpailussa, jonka palkintogaala järjestettiin Yhdysvalloissa 11.5.

Pakkauspainotalo Westpak on pitkään hyödyntänyt tuotannossaan prosessipainatusta, minkä johdosta yhtiö sai ensimmäisenä eurooppalaisena painotalona EGP-kumppanuussertifikaatin prepresstalo Marvacolta. Westpak pystyy tarjoamaan sekä GreenerPrinting-painatusta että vastuullisia pakkausmateriaaleja asiakkailleen. Tämänvuotinen kilpailutyö on korkealaatuinen joustopakkaus, joka on fleksopainettu täysteräväpiirtotekniikalla.

– Tunnustukset kilpailuissa lämmittävät mieltä ja osoittavat, että olemme tehneet oikeita asioita FMCG-pakkausten painamisessa, jossa korkean laadun ja ympäristöystävällisyyden kysyntä kasvaa jatkuvasti, sanoo Westpakin Prepress Manager Ville Riitahaara.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)