Walki yritysostoksilla

JULKAISTU: 5. elokuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Walki Group vauhdittaa kasvuaan ostamalla kotimaiset joustopakkausvalmistajat Westpakin ja Flexipackin.

Walki Group on sopinut ostavansa kotimaisten joustopakkausyritysten Westpak Oy Ab:n ja Flexipack Oy Ab:n koko osakekannat. Yrityksillä on pitkä kokemus pakkausratkaisujen tarjoamisesta Pohjoismaisille elintarvikealan toimijoille integroituna arvoketjuna. Yritysten yhtenäistetty liikevaihto oli vuonna 2021 noin 40 miljoonaa euroa ja ne työllistävät Suomessa lähes sata työntekijää. Westpak toimii Säkylässä ja Flexipack Vaasassa.

– Yritysostojen myötä jatkamme materiaaliosaamiseemme po hjaavan strategian implementaatiota, vahvistaen asemaamme kestävien pakkausratkaisuiden tarjoajana. Flexipack ja Westpak täydentävät tarjoamaamme painetuilla pakkaustuotteillaan sekä lisäarvoa tuottavalla asiakaskeskeisellä toimintamallillaan, kommentoi Leif Frilund, Walki Groupin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

–Olemme tyytyväisiä mahdollisuudesta liittyä Walkin joukkoon. Koemme, että yrittäjävetoisen liiketoiminnan taustamme sekä Walkin omistautuminen pitkäjänteiseen kasvun tukemiseen muodostaa erinomaiset mahdollisuudet lisäarvon luomiseksi. Yhdessä markkinaymmärryksemme, asiakaslähtöisyys sekä Walkin vahvat T&K-kyvykkyydet mahdollistavat huippuluokan tarjoaman asiakkaillemme Euroopassa sekä kasvavia mahdollisuuksia työntekijöillemme”, kommentoivat Jonas Skuthälla ja Stefan Söderlund, Westpakin sekä Flexipackin toimitusjohtajat.

Flexipack ja Westpack tukevat Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja tulevat osaksi tämän globaalia Kuluttajapakkausten liiketoiminta-aluetta.

Yrityskaupan toteutuminen on ehdollinen relevanttien kilpailuviranomaisten hyväksynnälle. Osapuolet ovat päättäneet olla julkistamatta kaupan hintaa ja ehtoja.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi