Walki Group ostaa saksalaisen folian GmbH:n

JULKAISTU: 2022-11-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Walki Group ostaa saksalaisen fleksopainettujen pakkausratkaisujen toimittajan folian GmbH:n,. Toimitusjohtaja Leif Frilundin mukaan ostolla toteutetaan Walkin arvoketjun laajentumisstrategiaa.

Walki Group on allekirjoittanut sopimuksen folian GmbH:n sataprosenttisen osakekannan ostamisesta. Perheyritys on vuodesta 1999 lähtien toimittanut joustopakkausratkaisuja elintarviketeollisuuden brändeille. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten, jalostettujen joustopakkausten tuotantoon fleksopaino- ja viimeistelypalveluilla. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 27 miljoonaa euroa. Folianilla on noin 94 työntekijää ja se sijaitsee Stralsundissa Saksassa.

– Hankinnalla vahvistamme läsnäoloamme Keski-Euroopan markkinoilla. Folianin ratkaisuilla, mm. vesiohenteisten painomusteiden käytöllä, täydennetään Walkin valikoimaa ratkaisuilla, joilla on pienempi hiilijalanjälki verrattuna perinteisempiin vaihtoehtoihin, sanoo Leif Frilund, Walki Groupin toimitusjohtaja.

Stefan ja Manuela Muschters, yrityksen perustajat ja nykyiset toimitusjohtajat, jatkavat folianin johdossa. Folian tukee Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja se liitetään osaksi Walkin Consumer Packaging -liiketoiminta-aluetta.

Kauppa edellyttää asianomaisten kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne julkista kauppahintaa tai kaupan ehtoja.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus