Walki Group ostaa saksalaisen folian GmbH:n

JULKAISTU: 4. marraskuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Walki Group ostaa saksalaisen fleksopainettujen pakkausratkaisujen toimittajan folian GmbH:n,. Toimitusjohtaja Leif Frilundin mukaan ostolla toteutetaan Walkin arvoketjun laajentumisstrategiaa.

Walki Group on allekirjoittanut sopimuksen folian GmbH:n sataprosenttisen osakekannan ostamisesta. Perheyritys on vuodesta 1999 lähtien toimittanut joustopakkausratkaisuja elintarviketeollisuuden brändeille. Yritys on erikoistunut korkealaatuisten, jalostettujen joustopakkausten tuotantoon fleksopaino- ja viimeistelypalveluilla. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 27 miljoonaa euroa. Folianilla on noin 94 työntekijää ja se sijaitsee Stralsundissa Saksassa.

– Hankinnalla vahvistamme läsnäoloamme Keski-Euroopan markkinoilla. Folianin ratkaisuilla, mm. vesiohenteisten painomusteiden käytöllä, täydennetään Walkin valikoimaa ratkaisuilla, joilla on pienempi hiilijalanjälki verrattuna perinteisempiin vaihtoehtoihin, sanoo Leif Frilund, Walki Groupin toimitusjohtaja.

Stefan ja Manuela Muschters, yrityksen perustajat ja nykyiset toimitusjohtajat, jatkavat folianin johdossa. Folian tukee Walkin joustopakkausliiketoiminnan kasvua ja se liitetään osaksi Walkin Consumer Packaging -liiketoiminta-aluetta.

Kauppa edellyttää asianomaisten kilpailuviranomaisten hyväksyntää. Osapuolet ovat sopineet, etteivät ne julkista kauppahintaa tai kaupan ehtoja.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi