Vuosikertarommia Torniosta älypakkauksessa

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-12-14
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Kalliita erikoisjuomia myydään yhä useammin älypakkauksissa. Tornion Panimon Routa Premium -rommissa on NFC-sinetti. Juoman aitouden voi varmistaa älypuhelimella.

Routa on Guyanasta Liverpoolin kautta Tornioon päätynyttä tummaa rommia, joka on säilötty tammitynnyreihin vuonna 1988. Rommia on pullotettu vuodesta 2014 lähtien vain 950 pulloa. Keräilyharvinaisuus haluttiin suojata mahdollisimman hyvin. Lasipullossa on puinen korkki ja NFC-tagi sinetissä. Pullon aitouden voi varmistaa älypuhelimen NFC-sovelluksella.

Pakkauksen rakennesuunnittelun, älysinetit ja itse pakkauksen teki älypakkauksia valmistava Starcke.

Rommipullo ja sen pakkaus edustavat valmistajan mukaan ”minimalistista Pohjoismaista suunnittelua”. Pakkaus on tehty lumivalkoisesta New Enso Coat -kartongista. Pakkauksen grafiikan suunnitteli Sanni Salo Muoto-suunnittelutoimistosta.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja. He ovat valmiita käyttämään niiden ostamiseen enemmän rahaa, kulkemaan pidemmän matkan niitä hankkiessaan ja näkemään muutenkin ylimääräistä vaivaa varmistaakseen, että heidän ostoksensa sisältävät ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli

Läpinäkyvä eristepakkaus on ympäristöystävällisempi kuin värikäs

Rockwool vaihtoi punavalkoiset eristepakkauksensa läpinäkyviin. Se säästi väriaineita ja lisäsi kierrätettävyyttä.
Rockwool ennen ja jälkeen

Landa Printingiltä jättiyllätys Drupan tiedotustilaisuudessa

Yllättävien myyntilukujen ja kahden uuden painokoneen esittelyn myötä Landa nousi yhdeksi suurimmista yllättäjistä Pre-Drupan tiedotustilaisuudessa Düsseldorfissa maaliskuun lopussa. Packnews oli paikalla.
Landa_01x