Vuoden Muumi-muki pakataan puukuitupussiin

JULKAISTU: 2020-10-05
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Moomin Shopeista ja moomin.com-nettikaupasta ostettavat Arabian Lumituisku-talvimukit pakataan Papticin suojapussiin. 

Luonnon kauneus ja karuus tulee esiin Arabian talven 2020 muumimukissa kulhoineen ja lusikoineen. Niitä kuvittaa viimaan ja tuiskeeseen eksynyt Muumipeikko. Lumituisku-talvisesonkiastiasto jatkaa edellisten sesonkiastioiden tapaan Tove Janssonin Taikatalven (1957) tarinaa ja johdattaa Muumilaakson hahmot myrskyltä suojaan uimahuoneeseen.

Toteuttaakseen Tove Janssonin sanomaa ja rakkautta luonnon monimuotoisuutta kohtaan Suomen Moomin Shopeissa sekä verkkokaupassa halutaan tukea jokapäiväisillä valinnoilla Janssonin arvoja. Moomin Shopien pakkausmateriaalivalikoimiin onkin tullut mukaan suomalaiset Papticin puukuitupohjaiset joustopakkaustuotteet.

Moomin Shopeista ja moomin.comista ostettavat talven 2020 muumimukit pakataan kampanjan ajan Papticin puukuitupohjaiseen joustopakkauspussukkaan, jota voi hyödyntää monella eri tavoin mukin päästyä käyttöön.

Lue lisää Papticin materiaalista: Stockmann, Sokos

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus