Verkkokauppapakkaus suojaa ja tukee brändiä

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-11-08
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Verkkokaupan kautta toimiva COSTO sai ekologisen pakkauksen, joka suojaa hyvin hattuja ja tukee myös brändin imagoa. Lisäksi se toimii hyvin logistiikassa.

COSTO valmistaa asusteita, joiden tulee olla laadukkaita, ekologisia ja muodikkaita. Valtaosa myynnistä syntyy verkkokaupasta, jonka kautta tämä suomalainen design -yritys palvelee asiakkaitaan myös ulkomailla.

Ekologisuus on tärkeää yritykselle. Tuote haluttiin pakata kiertokuidusta valmistettuun kierrätettävään aaltopahvipakkaukseen. Pakkauksen tuli olla visuaalisesti yrityksen ilmeen mukainen, tukea yrityksen brändiä, suojata tuotetta kuljetuksessa, huolehtia positiivisesta asiakaskokemuksesta ja toimia logistisessa ketjussa. Näiden lisäksi yritys tahtoi, että pakkaus on kuusikulmainen.

DS Smith suunnitteli yrityksen toiveet täyttävän kuusikulmaisen pakkauksen, joka on riittävän tukeva suojaamaan pakkauksen sisään asetettavaa hattua, mutta samalla sen materiaalimäärä on mahdollisimman optimaalinen.

Uudessa ratkaisussa on huomioitu paitsi ekologinen materiaali, myös pakkauksen toimiminen logistiikassa, helppous kasata pakkaus ja pakata tuote, sekä helppous varastoida pakkaus. Pakkauksen suunnittelussa otettiin huomioon postittamista varten pakkaukseen sijoitettavan etiketin paikka, tuotteen suojaaminen varkauksilta logistiikassa sekä tietenkin brändiviestiä kertova ulkoinen ilme.

Uusi pakkaus on suunniteltu hatuille, mutta se soveltuu myös asiakkaan muille tuotteille. Sen pohjarakenne mahdollistaa entistä nopeamman kasaamisen. Pakkaus toimii myös palautusprosessissa suojaten tuotetta vahingoittumiselta.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox