Verkkokauppapakkaus suojaa ja tukee brändiä

JULKAISTU: 8. marraskuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Verkkokaupan kautta toimiva COSTO sai ekologisen pakkauksen, joka suojaa hyvin hattuja ja tukee myös brändin imagoa. Lisäksi se toimii hyvin logistiikassa.

COSTO valmistaa asusteita, joiden tulee olla laadukkaita, ekologisia ja muodikkaita. Valtaosa myynnistä syntyy verkkokaupasta, jonka kautta tämä suomalainen design -yritys palvelee asiakkaitaan myös ulkomailla.

Ekologisuus on tärkeää yritykselle. Tuote haluttiin pakata kiertokuidusta valmistettuun kierrätettävään aaltopahvipakkaukseen. Pakkauksen tuli olla visuaalisesti yrityksen ilmeen mukainen, tukea yrityksen brändiä, suojata tuotetta kuljetuksessa, huolehtia positiivisesta asiakaskokemuksesta ja toimia logistisessa ketjussa. Näiden lisäksi yritys tahtoi, että pakkaus on kuusikulmainen.

DS Smith suunnitteli yrityksen toiveet täyttävän kuusikulmaisen pakkauksen, joka on riittävän tukeva suojaamaan pakkauksen sisään asetettavaa hattua, mutta samalla sen materiaalimäärä on mahdollisimman optimaalinen.

Uudessa ratkaisussa on huomioitu paitsi ekologinen materiaali, myös pakkauksen toimiminen logistiikassa, helppous kasata pakkaus ja pakata tuote, sekä helppous varastoida pakkaus. Pakkauksen suunnittelussa otettiin huomioon postittamista varten pakkaukseen sijoitettavan etiketin paikka, tuotteen suojaaminen varkauksilta logistiikassa sekä tietenkin brändiviestiä kertova ulkoinen ilme.

Uusi pakkaus on suunniteltu hatuille, mutta se soveltuu myös asiakkaan muille tuotteille. Sen pohjarakenne mahdollistaa entistä nopeamman kasaamisen. Pakkaus toimii myös palautusprosessissa suojaten tuotetta vahingoittumiselta.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)