Välipalaa kevyessä pakkauksessa

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2020-09-24
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Semper tuo lokakuussa kauppoihin uuden lapsille kehitetyn Oat bowl -välipalan, joka sisältää kauraa ja hedelmää. Syksyn retkille sopiva välipala voidaan syödä joko kylmänä tai lämmitettynä. Tuote on kehitetty erityisesti 8–36 kuukauden ikäisille lapsille, mutta se sopii terveelliseksi välipalaksi myös isommille lapsille.

Uusi kaurapohjainen välipala on vaihtoehto pusseissa ja lasipurkeissa myytäville välipaloille. Kevyt pakkaus on kätevä ottaa mukaan, ja siinä on suuri avautuva kansi, joten lapsen on helppo syödä lusikalla suoraan pakkauksesta.

– Tiedämme, että monessa perheessä toivotaan terveellisiä välipalavaihtoehtoja myös hieman isommille lapsille. Uusi Oat bowlimme on hyvänmakuinen ja terveellinen välipala aktiivisille perheille. Iloitsemme siitä, että tuotekehityksemme pystyy vastaamaan toiveeseen uudesta ja innovatiivisesta välipalasta lapsiperheille, sanoo Semperin innovaatiopäällikkö Sofia Lindskog.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli