Valion tuotteita Lidliin

JULKAISTU: 22. tammikuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Lidl on täydentänyt tuotevalikoimaansa syksyn 2020 aikana sadoilla uusilla tuotteilla. Uutuuksien joukossa on niin Lidlin omien merkkien tuotteita kuin muiden brändien tuotteita. Asiakkaiden toiveesta Lidlin hyllyihin saadaan alkuvuodesta myös kymmenkunta Valion tuotetta.

Kaupassa valikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä. Valikoimaa tarkastellaan tuotteiden menekin ja asiakkaiden ostoskäyttäytymisen perusteella. Tuotteiden valintaan vaikuttavat trendit ja asiakkaiden toiveet. Tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman monipuolisesti ja kattavasti erilaisia tuotteita.

Lidlin valikoima uudistui syksyn 2020 aikana, jolloin eri tuotekategorioihin tuli lisää tuotteita. Juustotiski laajeni ja paistopisteelle saatiin isoja kokonaisia leipiä. Lisäksi kylmähyllyyn luotiin yksi hyllyrivi lisää.

Lidlin uusimmat tulokkaat ovat monille suomalaisille tuttuja Valion tuotteita. Joukossa on jogurttia, marjakeittoja, juustoja, kahvikermaa ja Valio Oivariinia. Tuotteet saapuvat kauppoihin tammikuussa.

– Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä säännöllisesti tiettyjä Valion tuotteita. On hienoa, että voimme vastata pyyntöön, kertoo Lidlin osto-osaston johtaja Thomas Heinrichs.

– Valion brändeillä on paljon uskollisia kuluttajia. Olemme iloisia, että suomalaiset löytävät omat suosikkituotteensa nyt myös Lidlistä, kertoo Valion vähittäiskaupan myyntijohtaja Jukka Leskinen.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)