Valion tuotteita Lidliin

JULKAISTU: 2021-01-22
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Lidl on täydentänyt tuotevalikoimaansa syksyn 2020 aikana sadoilla uusilla tuotteilla. Uutuuksien joukossa on niin Lidlin omien merkkien tuotteita kuin muiden brändien tuotteita. Asiakkaiden toiveesta Lidlin hyllyihin saadaan alkuvuodesta myös kymmenkunta Valion tuotetta.

Kaupassa valikoiman kehittäminen on jatkuvaa työtä. Valikoimaa tarkastellaan tuotteiden menekin ja asiakkaiden ostoskäyttäytymisen perusteella. Tuotteiden valintaan vaikuttavat trendit ja asiakkaiden toiveet. Tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman monipuolisesti ja kattavasti erilaisia tuotteita.

Lidlin valikoima uudistui syksyn 2020 aikana, jolloin eri tuotekategorioihin tuli lisää tuotteita. Juustotiski laajeni ja paistopisteelle saatiin isoja kokonaisia leipiä. Lisäksi kylmähyllyyn luotiin yksi hyllyrivi lisää.

Lidlin uusimmat tulokkaat ovat monille suomalaisille tuttuja Valion tuotteita. Joukossa on jogurttia, marjakeittoja, juustoja, kahvikermaa ja Valio Oivariinia. Tuotteet saapuvat kauppoihin tammikuussa.

– Asiakkaamme ovat toivoneet meiltä säännöllisesti tiettyjä Valion tuotteita. On hienoa, että voimme vastata pyyntöön, kertoo Lidlin osto-osaston johtaja Thomas Heinrichs.

– Valion brändeillä on paljon uskollisia kuluttajia. Olemme iloisia, että suomalaiset löytävät omat suosikkituotteensa nyt myös Lidlistä, kertoo Valion vähittäiskaupan myyntijohtaja Jukka Leskinen.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)