Kolme Valion tuotetta pääsi finaaliin kilpailemaan maailman parhaan ruokainnovaation palkinnosta SIAL-messuilla. Tuotteet valittiin tuhansien hakijoiden joukosta kaikista maailman kolkista.
Maitoproteiinista valmistetut Valio MiFU -suikaleet, laktoositon Valio Eila suolaton voi ja kaurapohjaiset Valio Oddlygood -gurtit pääsivät SIAL Innovation Selection -kategoriaan eli kuluneen vuoden kiinnostavimpien ruokainnovaatioiden joukkoon.
Valio on viime vuosina tuonut markkinoille useita ruokainnovaatiota, mukaan lukien maitoproteiinista tehdyt MiFU – suikaleet ruoanlaittoon sekä kasviperäiset Oddlygood-kauragurtit. Finaaliin pääsi myös yksi Valion perinteisistä kruununjalokivistä: laktoositon voi, jota esimerkiksi ranskalaiset leipomot tapaavat kutsua voin ´Rolls Royceksi´. Pariisin messuilla Valio esitteli näitä tuotteita kansainväliselle yleisölle.
Valion tuotteet pääsivät hienosti finaaliin, mutta tällä kertaa varsinaiset palkintopaikat menivät muille. Kultaa sai kreikkalainen Namaste vesikefiiri -tuote, joka on täysin gluteeniton ja maidoton. Kaikki kilpailussa palkitut tuotteet löytyvät tästä.