Uutuusvälipalat ksylitolilla makeutettuna

JULKAISTU: 31. elokuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Fazer Yosa tuo markkinoille ksylitolilla makeutetut, lusikoitavat kauravälipalat. Uutuusmaut Uuniomena ja Marjapommi eivät sisällä lisättyä sokeria. Tuotteet saavat makeutensa hedelmistä ja marjoista sekä ksylitolista.

Fazer Yosa Xylitol Kauravälipaloissa on 69 % vähemmän sokeria kuin Suomessa myytävissä kauravälipaloissa keskimäärin, kerrotaan yrityksen tiedotteessa. Fazer Yosa Xylitol Kauravälipalojen sisältämä sokeri on peräisin kaurasta, marjoista ja hedelmistä ja niiden makeuttajana toimii ksylitoli. Maidottomat ja laktoosittomat tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne sisältävät 8 % kotimaista kauraa. Tuotteille on myönnetty Sydänmerkki.

– Lähdimme kehittämään Fazer Yosa Xylitol Kauravälipaloja kuluttajille, jotka haluavat välttää lisättyä sokeria välipalatuotteissa. Ksylitoli on suomalaisille tuttu makeuttaja, jonka käyttöä uudessa tuoteryhmässä ryhdyimme kokeilemaan. Lahteen on rakenteilla Fazerin uusi kauraksylitolitehdas, joten pääsemme jatkossa siirtymään näissä tuotteissa kotimaassa kestävästi tuotettuun makeuttajaan, kertoo brändi- ja kategoriajohtaja Susanna Kallio Fazerilta.

Fazer Yosa tuotteiden maku ja rakenne saadaan aikaan fermentoimalla. Uutuustuotteiden pakkauksissa on Sydänmerkki-tunnus ja pakkauksen osat voidaan kierrättää kartonki-, muovi- ja metallikeräykseen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi