Uutuusherkkuja joulumarkkinoille

JULKAISTU: 2020-10-21
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Panda on luonut juhlavuotensa kunniaksi erityisiä herkuttelu- ja lahjatuotteita, jotka ovat taidonnäytteitä makeistehtaan 100-vuotisesta osaamisesta. Modernit ja näyttävät Vaajakoski Primus ja Vaajakoski Artisan -konvehtirasiat sisältävät tarkoin valitun kokoelman koristeltuja suklaakonvehteja. Suuremmasta 375 gramman Vaajakoski Primus -rasiasta löytyy kymmenen ja pienemmästä 116 gramman Vaajakoski Artisan -rasiasta kuusi erilaista makuyhdistelmää. Pandan suklaat valmistetaan UTZ-sertifioidusta kaakaosta, eivätkä ne sisällä palmuöljyä.

Vaihtelua perinteisiin ja tarjoilun helppoutta

Pandan lakritsi- ja raeosaamista edustaa yksinkertaisen tyylikäs Juhlarae-rasia. Vastaavaa tuotetta ei sesongista löydy, minkä vuoksi Juhlarae onkin yksi Pandan valikoiman ainutlaatuisimmista tuotteista – ja tervetullut uutuus niille, jotka kaipaavat vaihtelua perinteisemmille jouluherkuille.

Käärityt konvehdit on helppo asettaa tarjolle joulupöytään. Tänä vuonna käärekonvehtien laajaan joukkoon on lisätty muun muassa GIN Liköörikonvehti sekä Säde-sarjan uutuusmaut minttu ja suolaisen makea Salty Roasted Corn.

Virtuaalinen adventtikalenteri jouluikkunassa ja tuotteissa

Panda nähdään joulukuussa ensi kertaa Helsingin Stockmannin jouluikkunassa. Lisäkokemuksen ikkunaan tuovat Pandan AR-sisällöt, jotka avautuvat viikoittain adventtikalenterin tapaan. Sisältöjä varten tulee ladata ilmainen ja helppokäyttöinen Arilyn-sovellus.

Samoja AR-toteutuksia pääsee ihastelemaan joulukuun mittaan myös skannaamalla Vaajakoski Artisan -, Vaajakoski Primus – tai 300 gramman Juhlapöydän-konvehtirasian. Näin Panda haluaa tuoda jouluiloa AR-kokemuksen muodossa mahdollisimman moneen kotiin ympäri Suomen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)