Uutuusherkkuja joulumarkkinoille

JULKAISTU: 21. lokakuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Panda on luonut juhlavuotensa kunniaksi erityisiä herkuttelu- ja lahjatuotteita, jotka ovat taidonnäytteitä makeistehtaan 100-vuotisesta osaamisesta. Modernit ja näyttävät Vaajakoski Primus ja Vaajakoski Artisan -konvehtirasiat sisältävät tarkoin valitun kokoelman koristeltuja suklaakonvehteja. Suuremmasta 375 gramman Vaajakoski Primus -rasiasta löytyy kymmenen ja pienemmästä 116 gramman Vaajakoski Artisan -rasiasta kuusi erilaista makuyhdistelmää. Pandan suklaat valmistetaan UTZ-sertifioidusta kaakaosta, eivätkä ne sisällä palmuöljyä.

Vaihtelua perinteisiin ja tarjoilun helppoutta

Pandan lakritsi- ja raeosaamista edustaa yksinkertaisen tyylikäs Juhlarae-rasia. Vastaavaa tuotetta ei sesongista löydy, minkä vuoksi Juhlarae onkin yksi Pandan valikoiman ainutlaatuisimmista tuotteista – ja tervetullut uutuus niille, jotka kaipaavat vaihtelua perinteisemmille jouluherkuille.

Käärityt konvehdit on helppo asettaa tarjolle joulupöytään. Tänä vuonna käärekonvehtien laajaan joukkoon on lisätty muun muassa GIN Liköörikonvehti sekä Säde-sarjan uutuusmaut minttu ja suolaisen makea Salty Roasted Corn.

Virtuaalinen adventtikalenteri jouluikkunassa ja tuotteissa

Panda nähdään joulukuussa ensi kertaa Helsingin Stockmannin jouluikkunassa. Lisäkokemuksen ikkunaan tuovat Pandan AR-sisällöt, jotka avautuvat viikoittain adventtikalenterin tapaan. Sisältöjä varten tulee ladata ilmainen ja helppokäyttöinen Arilyn-sovellus.

Samoja AR-toteutuksia pääsee ihastelemaan joulukuun mittaan myös skannaamalla Vaajakoski Artisan -, Vaajakoski Primus – tai 300 gramman Juhlapöydän-konvehtirasian. Näin Panda haluaa tuoda jouluiloa AR-kokemuksen muodossa mahdollisimman moneen kotiin ympäri Suomen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi