Uutta teknologiaa ja FlexoExpert-sertifiointi Marvacolle

JULKAISTU: 13. lokakuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Pakkausten prepress-toimittaja ja fleksopainolevyjä valmistava Marvaco jatkaa investointejaan ottamalla käyttöön UV-LED-valotuksen fleksopainolevyjen valmistuksessa. Valotin on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Samaan aikaan yhtiön uusi tuotantoyksikkö Porissa on läpäissyt  FlexoExpert-auditoinnin.

– Marvacon FlexoExpert-sertifioinnin toteuttaminen on samankaltaistanut toimintamme toimipaikkojemme välillä. Virtaviivaistettu tuotanto myös yhtenäistää Marvacon tuotteiden laatua entisestään, toteaa Porin yksikön päällikkö Vesa Maukonen.

Marvaco kehittää jatkuvasti ratkaisuja toimintansa ympäristöystävällisyyden lisäämiseksi. Tänä vuonna yhtiö on alentanut merkittävästi tuotannon CO2-päästöjään ja samalla alentanut painotuotannon hiilijalanjälkeä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tiivis yhteistyö kumppaneiden kanssa on avainasemassa kestävän kehityksen pakkaustoimitusketjun varmistamisessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)