Uusia ratkaisuja verkkokauppaan ja tuotteiden suojaamiseen

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-05-31
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Antalis Oy on saanut valikoimaansa FSC-sertifioidusta voimapaperista valmistettuja e-Green-postituspusseja, jotka soveltuvat erityisesti verkkokaupan tarpeisiin. Pusseissa on kaksinkertainen liimatarra ja repäisynauha, joten tuotteet on helppo pakata ja sulkea pussiin niin lähetettäessä kuin palautusten yhteydessä. E-Green-postituspusseja on mahdollista saada myös painettuina.

Antaliksen pakkausvalikoima on laajentunut myös ympäristöystävällisellä HYBRID-käsikiristekalvolla, jonka valmistuksessa on käytetty 30 prosenttia PCR-kierrätysmuovia ja 70 prosenttia neitseellistä muovia. HYBRID-käsikiristekalvo toimii kuten täysin neitseellinen kiristekalvo. Käytettäessä se on läpinäkyvä, vaikka täydessä rullassa sävy onkin vähän ”savuinen”.

HYBRID-käsikiristekalvolla on uusiomateriaalinsa ansiosta 30 prosenttia alhaisemmat CO2-päästöt verrattuna kokonaan neitseelliseen materiaaliin. Kalvo on myös kierrätettävä.

Käytetyille pahveille ja pahvilaatikoille voi puolestaan antaa uuden elämän pehmuste- ja täytemateriaaleina. Antaliksen valikoimaan kuuluvan HSM ProfiPack C400 -pahvisilppurin avulla pahveista syntyy siistiä verkkomaista materiaalia, joka muotoutuu tuotteiden ympärille ja pakkauksen sisälle suojaten tuotteita kuljetuksen ja varastoinnin aikana.

HSM ProfiPack C400 on vankka pöytäkone, jonka mitta-asteikon avulla pahveista pystytään tekemään tuotantolinjalle sopivan levyisiä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx