Uusia ja vanhoja karkkimakuja uusissa pakkauksissa

JULKAISTU: 2020-08-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Syksy tuo mukanaan Fazerin makeisuutuudet. Myös tutuista karkeista tuodaan tarjolle uusia pakkauskokoja. Salmiakin ystäville tarjotaan sokeriton vaihtoehto jaTyrkisk Peberin, Fazerin suklaan ja lakritsin yhdistelmä. Valkoisen suklaan ystävät saavat uuden levyn, ja Karl Fazer -levysarja täydentyy appelsiinikrokantilla. Uutuudet tulevat kauppoihin syyskuussa.  

Uutuutena markkinoille tulee trendikkäästi sokeriton ja vegaaninen salmiakki pinkissä 40 gramman karkkiaskissa. Samalla salmiakkiklassikot, myös vegaaniset Fazer Salmiakki ja Super Salmiakki, saavat uuden ilmeen. Askit kulkevat kätevästi mukana kaikkiin tilanteisiin, jotka vaativat salmiakkia.

Fazerin suosituista karkkibrändeistä tarjotaan nyt myös perhepakkauksia. Remix Mad Fruit Mix box 750 g sisältää Remix Madin hedelmäkarkit, vadelman ja colan makuiset sokeroidut möröt ja kirpeät happokielet vadelma-greippi ja persikka-banaani. Ässä Mix 800 g on sekoitus hedelmää ja salmiakkia. Frutti Original box 800 g on sekoitus vegaanisia ja luontaisilla väreillä ja mauilla valmistettuja karkkeja. Makuina vadelma, päärynä, sitruuna ja tutti frutti. Yritys suosittelee perhepakkauksia vaikkapa yhteisiin leffailtoihin.

Myös Fazer Lakritsin design saa uuden Fazer Northern Magic -ilmeen liukuvasti syksyn aikana. Pussit ovat uudelleen suljettavia, tuote ja vegaanisuus käyvät selkeästi ilmi.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus