Uusi toimitusjohtaja Flexolahdelle

JULKAISTU: 2022-03-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Flexolahden toimitusjohtajaksi on nimitetty DI Ensio Sipilä. Hän toimii yrityksessä ensin osa-aikaisesti ja 16.5.2022 alkaen täysiaikaisena vastuunkantajana.

Aiemmin Ensio Sipilä on toiminut yli 25 vuotta esimiehenä ja kehittämispäällikkönä, ostajana, myyjänä sekä tulosvastuullisissa johtamistehtävissä niin elintarvike-, puusepän- , metalli- ja graafisen teollisuuden sekä kierrätysliiketoiminnan tehtävissä.

– Haluan kehittää Flexolahtea edelleen luotettavana, asiantuntevana ja joustavana asiakaspalvelevana yrityksenä. Kehityksen mahdollistaa korkeatasoinen osaamisemme, moderni konekantamme sekä ennen kaikkea sitoutunut henkilöstömme. Keskusteluhetket yrityksen omistajien ja henkilöstön kanssa ovat saaneet minut vakuuttumaan, että Flexolahti on tulevaisuudessakin menestyjä ja olen onnellinen saadessani olla osa menestystiimiä, Ensio Sipilä sanoo.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)