Uusi painotekniikka tarjolle Pohjoismaissa

JULKAISTU: 1. syyskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Pakkausten premediatoimintaan ja fleksopainolevyjen tuotantoon erikoistunut Marvaco tuo Bellissima Digitally Modulated Screening -tekniikan Pohjoismaiden markkinoille. Bellissima antaa painoille ja brändinomistajille etuja, kuten Ultra HD -painolaadun, kyvyn kilpailla syväpainotuotteiden kanssa ja mahdollisuuden tehostaa tuotantoa.

– Olemme kaikki innoissamme tästä kumppanuudesta. Olemme Marvacolla seuranneet työtä, jota Hamillroad on tehnyt Bellissiman kanssa teknologian lanseerauksesta lähtien, ja olemme vaikuttuneita Bellissima-tekniikan mahdollisuuksista. Haluamme kiihdyttää laajennetun väriavaruuden painatuksen (EGP) maailmanlaajuista menestystä Bellissiman avulla. Panostuksemme ympäristöystävälliseen tekniikkaan auttavat painoteollisuutta siirtymään kestävämpään tuotantovirtaan ja kulkevat käsi kädessä sen kanssa, mitä Hamillroad toteuttaa Bellissiman avulla globaalisti, kommentoi Marvacon osakas Kai Lankinen.

– Bellissima-tekniikka on katalysaattori, joka tuo muutosta pakkausteollisuuteen, ja Bellissima ja Marvaco ovat erinomaisia kumppaneita yhdessä. Toivotamme Marvacon tervetulleeksi verkoston uudeksi jäseneksi ja näemme tämän avaavan uusia mahdollisuuksia ekotehokkaammalle pakkauspainatukselle, toteaa Hamillroadin kaupallinen johtaja Pierre Hammond.

Marvaco tuo Bellissima EGP:n markkinoille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi