Uusi painotekniikka tarjolle Pohjoismaissa

JULKAISTU: 2021-09-01
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Pakkausten premediatoimintaan ja fleksopainolevyjen tuotantoon erikoistunut Marvaco tuo Bellissima Digitally Modulated Screening -tekniikan Pohjoismaiden markkinoille. Bellissima antaa painoille ja brändinomistajille etuja, kuten Ultra HD -painolaadun, kyvyn kilpailla syväpainotuotteiden kanssa ja mahdollisuuden tehostaa tuotantoa.

– Olemme kaikki innoissamme tästä kumppanuudesta. Olemme Marvacolla seuranneet työtä, jota Hamillroad on tehnyt Bellissiman kanssa teknologian lanseerauksesta lähtien, ja olemme vaikuttuneita Bellissima-tekniikan mahdollisuuksista. Haluamme kiihdyttää laajennetun väriavaruuden painatuksen (EGP) maailmanlaajuista menestystä Bellissiman avulla. Panostuksemme ympäristöystävälliseen tekniikkaan auttavat painoteollisuutta siirtymään kestävämpään tuotantovirtaan ja kulkevat käsi kädessä sen kanssa, mitä Hamillroad toteuttaa Bellissiman avulla globaalisti, kommentoi Marvacon osakas Kai Lankinen.

– Bellissima-tekniikka on katalysaattori, joka tuo muutosta pakkausteollisuuteen, ja Bellissima ja Marvaco ovat erinomaisia kumppaneita yhdessä. Toivotamme Marvacon tervetulleeksi verkoston uudeksi jäseneksi ja näemme tämän avaavan uusia mahdollisuuksia ekotehokkaammalle pakkauspainatukselle, toteaa Hamillroadin kaupallinen johtaja Pierre Hammond.

Marvaco tuo Bellissima EGP:n markkinoille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Baltiassa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)