Uudet pakkaukset Philips-kodinkoneille

Teksti:Terhi Varonen
JULKAISTU: 2023-10-20
PÄIVITETTY: 2023-11-08
Kuva: Versuni

Philips-kodinkoneita valmistava Versuni pakkaa kodinkoneet jatkossa kierrätysmateriaalista valmistettuihin pakkauksiin, jotka ovat myös kuluttajille täysin kierrätettäviä.

Ensimmäisenä uuteen pakkaukseen päätyvät Philips Airfryer, Espresso Machine with LatteGo, Steam Iron 3000 -sarja, ilmanpuhdistin ja Cordless Vacuum 8000 -sarja. Tulevina vuosina myös muiden merkin tuotteiden pakkaukset vaihdetaan. Lisäksi pakkausten sisällä oleva kertakäyttöinen muovi korvataan koko Philipsin tuotevalikoimassa maailmanlaajuisesti neljän vuoden kuluessa.

Kierrätyskuiduista valmistetut laatikot kestävät kuljetuksen ilman lisäsuojausta ja lähetysetiketin voi liimata suoraan pakkaukseen. Tuotetta markkinoivan laatikon painopinta-alaa on pienennetty merkittävästi, mikä vaatii 65 % vähemmän mustetta. Myös uusitun pakkauksen mitat on optimoitu minimoimalla jokaisen pakkauksen tyhjät alueet. Perinteinen monikielinen käyttöohje on nyt korvattu skannattavissa olevilla QR-koodeilla, jotka on painettu tuotteen pakkaukseen. Näiden digitaalisten linkkien avulla kuluttajat pääsevät helpommin videoihin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja ladattaviin käyttöoppaisiin haluamallaan kielellä. Turvaohjeet, takuutiedot ja yksinkertaistetut käynnistysoppaat ovat saatavilla laatikossa.

Jatka lukemista

Uusi päällystämätön kartonki Holmen Iggesundilta

Invercote Touch on uusi päällystämätön kartonki Holmen Board & Paperilta. Se on suunniteltu vastaamaan kasvavaan kysyntään kestäviä ja visuaalisesti houkuttelevia pakkausmateriaaleja kohtaan, joiden tulee silti säilyttää hyvät paino-ominaisuutensa.
Igge-touchx

UPM sponsoroi Pentawardsia korostaakseen kestävää muotoilua

UPM laajentaa yhteistyötään kansainvälisen pakkaussuunnitteluyhteisön Pentawardsin kanssa ja ryhtyi sen yhdeksi pääsponsoreista.
pentawards

Uusi paperipakkaus korvaa laminoinnin

UPM Specialty Papers ja Fazer ovat yhteistyössä kehittäneet uudenlaisen pakkauksen Fazerin Kaurainen Riisipiirakoille. Perinteinen muovilaminoitu pakkauspaperi on korvattu edistyksellisellä paperisella ratkaisulla. Uusi pakkaus on tiedotteen mukaan paremmin kierrätettävä, eikä sen erityisominaisuuksista ole tingitty.
fazerx

Stora Ensolta uusi vuokapakkaus

Stora Enso esitteli PacTec-messuilla uuden vastuullisen elintarvikkeiden aaltopahvipakkauksen. Ondarove on kuitupohjainen ja helposti kierrätettävä vuokapakkaus, joka säästää materiaalia ja vähentää muovin käyttöä. Siihen voidaan painaa sekä sisä- että ulkopintaan.
stora ensoc

Uusimmat uutiset

Drupa alkoi - tässä on 18 vinkkiä messuille

Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 jälkeen Drupa järjestetään Düsseldorfissa. Jättimessuilla on monen vuoden jälkeen paljon uutta esiteltävää, erityisesti pakkausalasta kiinnostuneille. Eikä niitä kutsuta syyttä yhä useammin Drupack-messuiksi. Tästä löydät vinkkejä, joita kävijät voivat nähdä messuilla. Packnews on luonnollisesti paikalla.
DRUPA24_01x

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox