Uudenvuodenlupaus printtinä pulloon

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2021-01-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Tammi-helmikuussa Coca-Cola- ja Coca-Cola Zero -pullojen etiketeissä on uudenvuodenlupauksia. Pulloissa on 27 erilaista lupausta, nettikaupassa 170 ja mahdollisuus laatia omia lupauksia. Erikoisetikettien avulla yhtiö kannustaa suomalaisia tekemään tulevasta vuodesta omissa ajatuksissa paremman kuin koskaan ennen.

Uudenvuodenlupaukset ovat sekä 0,5 litran että 1,5 litran kierrätysmuovipulloissa. Suomenkielisten lisäksi valikoimassa on kaksi ruotsinkielistä lupausta. Lupausetiketillä varustetut juomat ovat myynnissä tammi–helmikuun ajan vuonna 2021.

Netissä voi printata tölkkiin oman lupauksensa

Coca-Cola on avannut uuden nettisivun, jossa voi tilata lupauksen sisältävän Coca-Cola-tölkin omalla tekstillä tai valita tölkkiinsä jonkin sivustolta löytyvästä 170 lupauksesta. Sivusto on osoitteessa: store.coca-cola.fi

Tölkkeihin voi valita esimerkiksi lupauksia uskoa unelmiin enemmän joka päivä, kysyä useammin mitä kuuluu tai ihailla joka päivä elämän pieniä asioita. Pulloissa olevat 27 lupausta taas kannustavat suomalaisia esimerkiksi osoittamaan toisilleen rakkautta, olemaan enemmän läsnä, uskomaan itseensä ja arvostamaan itseään, uskomaan huomiseen, pyytämään anteeksi, ihailemaan erilaisuutta ja hymyilemään enemmän.

Lupauksia, jotka on mahdollista pitää

Suomen Coca-Colan viestinnästä ja yhteiskuntasuhteista vastaava Théa Natri huomauttaa, että yleensä on vaikeaa tehdä sellaisia uudenvuodenlupauksia, jotka on mahdollista pitää. Coca-Cola haluaa tarjota suomalaisille mahdollisuuden toisenlaisten uudenvuodenlupausten antamiseen tärkeimmän viestintäkanavansa, juomapakkausten välityksellä.

– Koronakriisi on osoittanut, kuinka ihmiset kykenevät auttamaan muita, sysännyt meidät miettimään elämäämme ja opettanut meitä arvostamaan sellaisia asioita, joita olemme ehkä aiemmin pitäneet itsestäänselvyytenä. Valitsemalla lupauksen sisältävän pullon voit samalla sitoutua tekemään tulevasta vuodesta omissa ajatuksissasi paremman kuin koskaan ennen, Natri jatkaa.

Myös julkkikset eri puolilla Eurooppaa osallistuvat uudenvuodenlupausten antamiseen. Tammikuun alusta alkaen Coca-Colan digitaalisilla kanavilla julkaistaan heidän haastattelujaan, joista käy ilmi, kuinka vaikuttavia pienet, henkilökohtaiset, toiveikkaat lupaukset voivat olla. Tunnetuin lupauksenantajista on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijätär ja malli Katy Perry.

Packnews.fi kannattaa yhtä valmiiksi painatettua lupausta muita enemmän: ”En roskaa ja palautan pullot kierrätykseen”.

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli