Uudella kalvolla erinomainen sulkeutuvuus

JULKAISTU: 2017-11-19
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Schur Flexibles on kehittänyt uuden kalvotuotteen, jonka avulla voidaan valmistaa helposti avautuvia ja samalla erittäin hyvin uudelleen sulkeutuvia elintarvikepakkauksia.

FlexiClose-tuoteperhe tarjoaa yhtiön mukaan joustavia suljentaratkaisuja hyvin monille sovelluksille ja markkinoille. Esimerkiksi sulkeminen polyetyleeni- tai polyesteripintaa vastaan voidaan toteuttaa räätälöidysti, samoin kaasusuojauksen taso. Tuoteperheen kalvoilla on hyvä läpinäkyvyys ja hyvät sumunesto-ominaisuudet.

Kalvojen avaamiseen ei tarvita paljoa voimaa, ja pakkaus voidaan sulkea turvallisesti jopa 10 kertaa. Schur Flexibles sanoo kalvojen soveltuvan erinomaisesti leikkeletuotteiden, kuten juuston, lihan ja kalan pakkaamiseen. Myös salaattien ja levitteiden pakkaamiseen löytyy vaihtoehtoja. Pakkauksen painamiseen voidaan käyttää 10 väriä ja tehostemahdollisuuksia on useita.

Yhtiön mukaan kalvojen avulla voidaan vähentää pakkausmateriaalin käyttöä jopa 20 %.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)