Tyylikkyyttä ja ongelmanratkaisua saippuapakkauksilla

JULKAISTU: 2020-08-04
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Onnenpussin pajalla syntyy käsityönä perinteisiä saippuoita ja suolasaippuoita. Nippu suloisia saippuatuotteita kävi hiljattain lävitse pakkausuudistuksen.

Onnenpussin tuotepakkausten uudistamiselle nähtiin tarvetta myynnin ja markkinoinnin takia. Myös pakkausmerkinnöille kaivattiin lisää tilaa. Minpackin toteuttama pakkaussuunnittelutyö sisälsikin ongelmanratkaisua ja toi mukanaan hyötyjä. Tärkeä kriteeri kumppanin valinnassa oli se, että pakkauksen rakennesuunnittelun ja graafisen suunnittelun saa saman katon alta.

–      Kunnollisten pakkausten ansiosta varastonhallinta on helpottunut ja tuotteet saa maailmalle entistä nopeammin, saippuayrittäjä Marjo Räsänen kertoo. Aiempi pakkausratkaisu – vyöte saippuan ympärillä – aiheutti paljon käsityötä tilausten toimitusvaiheessa. Huolellisesta kiinnityksestä huolimatta vyöte ei pysynyt kunnolla paikallaan, eikä tuote näyttänyt houkuttelevalta jälleenmyyjän myyntipisteessä. Nyt käsityön tarve on vähentynyt ja pakkaus näyttää houkuttelevalta. Uudistetuissa pakkauksissaan saippuoita voi myös varastoida odottamaan lähetystä.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

PREM ja Merkopaino yhdistyvät

PREM (Suomenselän Laminointi Oy) on ostanut Merkopaino Oy:n osake-enemmistön.
prem_pieni

Pakkausinnovaatiot puhuttivat Slushissa

Huhtamäki toi yhdessä teollisuusteknologia-alan pääomasijoitusyhtiö Emerald Venturesin kanssa yhteen pakkausalan, kasvuyritykset, alan asiantuntijat sekä sijoittajat järjestämällä yhteisen työpajan Slushissa.
IMG_6711

Kreppipaperikiriste lavan ympärille

Antalis on lanseerannut paperikiristeen. Paperikuidusta valmistettu Master’in- tuote on monomateriaalia, joten se on lajiteltavissa kartonkikeräykseen.
antalis

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan pakkaus- ja pakkausjäteasetukseen

EU-parlamentti päätti omasta kannastaan, mutta vasta kevättalvella selviää, minkälainen pakkaus- ja pakkausjäteasetus Euroopan Unioniin saatiin.
Pääkirjoitus