Tyylikäs pullo siivittää juhlajuoman myyntiä

JULKAISTU: 15. marraskuun 2017
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Pernod Ricard on tyylikkään pakkauksen avulla vauhdittanut Suomen juhlavuoden kuohuviinin menekkiä. Nyt juoman rinnalle on tuotu myös juhlava kuohuva glögijuoma.

Kotimaisista marjoista valmistettu Pernod Ricardin Valkia100-kuohuviini on ollut suosittu maljajuoma. Juoma lanseerattiin Suomen juhlavuoden alla, itsenäisyyspäiväksi 2016. Kotimaisten raaka-aineiden ja valmistuksen lisäksi myös tuotteen omaleimainen pakkaus edustaa suomalaista designia parhaimmillaan. Valkian brändi- ja pakkausdesignin on suunnitellut Packdesign ID.

”Valkian kohdalla pakkausdesignin rooli korostuu ja sillä on ollut merkittävä vaikutus tuotteen menestyksessä. Packdesign ID:n suunnittelijat ovat ammattitaitoisia ja heillä on vahva visuaalinen silmä, johon voi aina luottaa”, sanoo Pernod Ricard Finlandin Brand Manager Heidi Pekkala.

Kuohuviinin menestys innoitti yhtiön tuomaan markkinoille uuden tuotteen, Valkia Kuohuva Glögin. Tuote tarjoaa trendikkään vaihtoehdon perinteikkäälle glögijuomalle soveltuen kaikkein juhlavimpiinkin tilaisuuksiin. Valkia Kuohuva Glögin pakkausdesign jatkaa saumattomasti Valkia100-maljajuomasta tuttua ilmettä.

Valkia kuohuviinit valmistetaan Pernod Ricard Finlandin Turun Juomatehtaalla, jossa kuohuviinejä on valmistettu koko Suomen itsenäisyyden ajan. Kuohuviinien valmistuksessa käytetään kotimaisia marjoja ja perinteikästä valmistusmenetelmää.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)