Tuotenäytteet käärittynä paperiin

JULKAISTU: 2020-04-30
PÄIVITETTY: 2023-01-18


BillerudKorsnäs ja Syntegon Technology ovat yhteistyössä kehittäneet pakkausjärjestelmän paperista muovatuille kapseleille. Uuden pakkausratkaisun avulla voidaan vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin esimerkiksi tuotenäytteiden pakkaamisessa.

Järjestelmä yhdistää yritysten osaamisen laite- ja materiaalipuolella: BillerudKorsnäsin muovattavasta FibreForm-paperista valmistetaan asiakkaan tarpeita vastaavia kapseleita Syntegonin muodostus-, täyttö- ja sinetöintikoneella. Kapseliratkaisua voidaan käyttää muun muassa annos- ja täyttöpakkauksissa, ja ne voidaan räätälöidä yksityiskohtaisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

– FibreForm-paperi voidaan muotoilla juuri niin kuin asiakas toivoo. FibreForm on luonnonmukainen vaihtoehto monille sellaisille pakkauksille, jotka on aiemmin valmistettu muovista. Lisäksi se mahdollistaa kohokuvioinnin paremmin kuin tavallinen paperi, jolloin saadaan aikaan 3D-tehosteita, kertoo BillerudKorsnäsin projektipäällikkö Simon Johansson.

Uusi järjestelmä tarjoaa vaihtoehdon paitsi yksittäisille annospakkauksille, myös sellaisille tuotteille, jotka tavallisesti pakataan läpipainopakkauksiin. Ohuen suojakerroksen ansiosta paperista muovattuja kapseleita voidaan lisäksi käyttää elintarvikkeiden, kuten levitteiden, margariinin ja keksien pakkaamiseen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)

Food 2.0 -hanke kehittää tulevaisuuden ruokajärjestelmää

Valio käynnistää Business Finlandin veturirahoituksella Food 2.0 -hankkeen, jossa kehitetään tulevaisuuden ruokajärjestelmää ja edistetään ruokaviennin kilpailukykyä.
8f0f0ef91d0f260f_800x800ar