Tuoretuotteisiin uusi pakkausmenetelmä

JULKAISTU: 17. helmikuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Amerplast ja PerfoTec lanseeraasivat uuden AmerFresh -pakkausmenetelmän Fruit Logistica-messuilla. Menetelmä käyttää viimeisintä tuoretuotteiden tuotekehitystietämystä.

Amerplast ja PerfoTec osallistuvat Fruit Logistica-messuille Berliinissä 3.-5.2.2016. Tapahtuma on yksi maailman suurimmista tuoretuote-alan tapahtumista, joka tuo yhteen yli 2 700 näytteilleasettajaa sekä 65 000 kansainvälistä vierailijaa.

Yhdessä nämä kaksi yritystä lanseerasivat uuden pakkausmenetelmän, AmerFreshin, joka parantaa tiedotteen mukaan tuoretuotteiden säilyvyyttä, ja siten alentaa jätteen määrää ja kustannuksia.

Lajikekohtaiset pakkausratkaisut
Pakkausmenetelmä käyttää viimeisintä tuoretuotteiden tuotekehitystietämystä, Amerplastin korkealuokkaisia pakkauskalvoja ja -painatusta sekä PerfoTecin laserperforointimenetelmää. Lisäksi AmerFresh toimii täysin yhteensopivasti tuoretuotteiden pakkauskoneiden kanssa.

AmerFresh huomioi jokaisen tuoretuotteen yksilöllisen ja vaihtelevan hengittävyystason ja tarjoaa jokaiselle hedelmä- ja vihanneslajikkeelle sopivan ja optimaalisen pakkausratkaisun. Pakkausmenetelmä on suunniteltu ehkäisemään tuotteiden biokemiallisia reaktioita paremmalla pakkaussuunnittelulla, ja tarjoamalla tuotteille parempaa säilyvyyttä. PerfoTecin teknologia mahdollistaa yksilölliset mittaukset ja menetelmät mahdollisimman optimaaliselle hapen määrälle pakkauksissa.

 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille

Better with Less – Design Challenge -pakkaussuunnittelukilpailun kymmenen finalistityötä esittelevät luovia vaihtoehtoja muovipakkauksille. Tarve löytää vaihtoehtoja on ilmeinen, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja Ilkka Harju. Työt ovat nyt nähtävillä ja suosikkiaan voi äänestää verkossa.
better-kilpailu-liituaski

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood