Tuorekset-brändi uudistuu

JULKAISTU: 2. maaliskuun 2021
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Pilkottujen hedelmien ja kasvisten toimittaja Salico Oy uudistaa Tuorekset-tuoteperhettä. Brändiuudistuksen tarkoituksena on viestiä kuluttajille entistä selkeämmin, mihin tuotteita voi käyttää ja kuinka nopeaa niiden valmistaminen on. Samalla tuoteperhe laajenee kolmella uudella tuotteella.

Maaliskuussa kauppojen heviosastoille saapuvat uutuustuotteet ovat Tuorekset parsakaalimuru (300 g), Tuorekset kukkakaalimuru (300 g) ja Tuorekset kasvisranskalaiset (350 g). Parsakaalimurun ainoa ainesosa on parsakaali ja Kukkakaalimurun kukkakaali. Kasvisranskalaiset on valmistettu porkkanasta, keltaisesta porkkanasta, lantusta ja bataatista.

Kaikki tuoteperheen tuotteet valmistetaan Suomessa, Salicon tuotantolaitoksessa Helsingin Kivikossa ja niillä on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki. Kotimaisia raaka-aineita pyritään käyttämään Tuorekset-tuotteiden valmistuksessa satokausien puitteissa.

Tuorekset ovat pestyjä, pilkottuja ja kuorittuja käyttövalmiita kasviksia. Ne on pakattu ainutlaatuiseen, kuluttajilla testattuun muovipakkaukseen. Niiden muovirasiassa on kasvien soluhengitys huomioiden valmistettu hengittävä kalvo, joka säilyttää kasvikset tuoreina ja vähentää hävikkiä.

Pakkausuudistus tehtiin kuluttajien toiveiden mukaan

Kaikki Tuorekset-tuoteperheen yhdeksän tuotetta on nyt pakattu uudistettuihin pakkauksiin. Pakkausuudistus tehtiin syksyllä 2020 toteutetun kuluttajatutkimuksen perusteella, ja siinä on huomioitu kuluttajien toivomat asiat, kuten tuotteen näkyminen pakkauksen läpi, tuotteen käyttövalmius ja sen sisältämät raaka-aineet sekä valmistusaika.

Kyselyyn vastanneet kuluttajat toivoivat myös, että valmiiksi pilkotut vihannekset pakataan mahdollisimman ekologisesti. Pakkausvalinnassa on mietitty paljon muovin ekologisuutta materiaalina ja niissä käytetäänkin muovia, jonka kierrätysaste on aina vähintään 75 %. Pakkaus on myös täysin uudelleen kierrätettävä, ja sen voi lajitella muovinkeräykseen.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi