Webinaareja aineettomista oikeuksista

JULKAISTU: 26. tammikuun 2022
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Aineettomien oikeuksien, kuten tavaramerkkien ja patenttien, tuntemus tuo hyötyjä kaikille yrityksille ja yrittäjille, koska ne tarjoavat mahdollisuuden kehittää yrityksen brändiä ja kasvattaa sen tuotteiden arvoa. Tästä syystä PRH tarjoaa helmikuussa helposti lähestyttävät ja tiiviit tietopaketit tavaramerkistä ja patentista.

Tavaramerkki tutuksi -webinaarissa 8.2. kuulet muun muassa, mihin tavaramerkkejä käytetään, millainen merkki voidaan rekisteröidä ja mitä hyötyä merkin rekisteröimisestä on. Patentti tutuksi -webinaari 15.2. tarjoaa tiiviin tietopaketin patentista: mikä patentti on, miten sitä haetaan ja mitä hyötyjä patentista voi saada.

Webinaarit on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille ja yrittäjille sekä yrityksen perustamisesta kiinnostuneille. Ne sopivat hyvin myös kaikille aiheista kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä:

Tavaramerkki tutuksi – tiistai 8.2.2022 klo 8.30-9.15

Patentti tutuksi – tiistai 15.2.2022 klo 8.30-9.15

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi