Webinaareja aineettomista oikeuksista

JULKAISTU: 2022-01-26
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Aineettomien oikeuksien, kuten tavaramerkkien ja patenttien, tuntemus tuo hyötyjä kaikille yrityksille ja yrittäjille, koska ne tarjoavat mahdollisuuden kehittää yrityksen brändiä ja kasvattaa sen tuotteiden arvoa. Tästä syystä PRH tarjoaa helmikuussa helposti lähestyttävät ja tiiviit tietopaketit tavaramerkistä ja patentista.

Tavaramerkki tutuksi -webinaarissa 8.2. kuulet muun muassa, mihin tavaramerkkejä käytetään, millainen merkki voidaan rekisteröidä ja mitä hyötyä merkin rekisteröimisestä on. Patentti tutuksi -webinaari 15.2. tarjoaa tiiviin tietopaketin patentista: mikä patentti on, miten sitä haetaan ja mitä hyötyjä patentista voi saada.

Webinaarit on tarkoitettu erityisesti pk-yrityksille ja yrittäjille sekä yrityksen perustamisesta kiinnostuneille. Ne sopivat hyvin myös kaikille aiheista kiinnostuneille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä:

Tavaramerkki tutuksi – tiistai 8.2.2022 klo 8.30-9.15

Patentti tutuksi – tiistai 15.2.2022 klo 8.30-9.15

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)