Terveellisyydestä kertova liikennevalomerkki pizzalaatikoihin

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2022-04-21
PÄIVITETTY: 2023-01-18

Dr. Oetkerin pakastepizzapakkauksiin tulee terveellisyydestä kertova Nutri-Score merkintä.

Dr. Oetkerin pizzoja on myyty Suomessa jo 25 vuotta. Paitsi makutrendejä, pakastepizzavalmistaja Dr. Oetkerilla seurataan muitakin kuluttajakäyttäytymisen muutoksia. Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia terveydestä ja hyvinvoinnista ja asia on otettu huomioon tänä vuonna uudistuneessa pizzareseptissä.

Kaikkiin pizzapakkauksiin tulee tänä vuonna Nutri-Score-merkintä. Nutri-Score on eurooppalainen ravitsemuksellinen luokitusjärjestelmä, joka perustuu viisiportaiseen väriasteikkoon. Asteikko A:sta E:hen helpottaa kuluttajia tekemään terveellisempiä valintoja. A- ja B-merkityt tuotteet sopivat päivittäiseen ruokavalioon, D- ja E-merkityt tuotteet harvemmin.

Terveellisempiä vaihtoehtoja kehitetään jatkuvasti. Esimerkiksi juustolaatuja on vaihdettu vähemmän rasvaisiin ja suolaa vähennetty. Myös mozzarellapizzan pestossa nyt enemmän yrttejä ja neitsytoliiviöljyä.

Suomalaiset ostavat vuodessa yli 40 miljoonaa pakastepizzaa. Korona-aika on kasvattanut pizzakauppaa seitsemällä prosentilla.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx