Dr. Oetkerin pakastepizzapakkauksiin tulee terveellisyydestä kertova Nutri-Score merkintä.
Dr. Oetkerin pizzoja on myyty Suomessa jo 25 vuotta. Paitsi makutrendejä, pakastepizzavalmistaja Dr. Oetkerilla seurataan muitakin kuluttajakäyttäytymisen muutoksia. Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia terveydestä ja hyvinvoinnista ja asia on otettu huomioon tänä vuonna uudistuneessa pizzareseptissä.
Kaikkiin pizzapakkauksiin tulee tänä vuonna Nutri-Score-merkintä. Nutri-Score on eurooppalainen ravitsemuksellinen luokitusjärjestelmä, joka perustuu viisiportaiseen väriasteikkoon. Asteikko A:sta E:hen helpottaa kuluttajia tekemään terveellisempiä valintoja. A- ja B-merkityt tuotteet sopivat päivittäiseen ruokavalioon, D- ja E-merkityt tuotteet harvemmin.
Terveellisempiä vaihtoehtoja kehitetään jatkuvasti. Esimerkiksi juustolaatuja on vaihdettu vähemmän rasvaisiin ja suolaa vähennetty. Myös mozzarellapizzan pestossa nyt enemmän yrttejä ja neitsytoliiviöljyä.
Suomalaiset ostavat vuodessa yli 40 miljoonaa pakastepizzaa. Korona-aika on kasvattanut pizzakauppaa seitsemällä prosentilla.