Tavataanko Interpackissa?

JULKAISTU: 10. marraskuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Interpack alentaa hintoja ja lieventää peruutusehtoja, mutta pysyy päätöksessään järjestää tapahtuma 25.2.-3.3.2021 Düsseldorfissa.  

Messe Düsseldorf vahvistaa 10.11.2020 lähetetyssä tiedotteessaan järjestävänsä Interpack-messut 25. helmikuuta – 3. maaliskuuta 2021 välisenä aikana. COVID-19-pandemian ja odotettavissa olevan pienemmän kävijämäärän vuoksi kaikkien näytteilleasettajien osallistumismaksuja alennetaan. Niille näytteilleasettajille, jotka eivät voi tai eivät halua osallistua tapahtumaan, annetaan mahdollisuus perua osallistuminen tietyin ehdoin.

– Ymmärrämme täysin näytteilleasettajiemme huolenaiheet nykytilanteessa. Toisaalta olemme saaneet myös palautetta siitä, kuinka tärkeitä henkilökohtaiset kohtaamiset ovat asiakkaillemme ja mikä merkitys Interpackilla on pakkausteollisuudelle, kommentoi projektijohtaja Thomas Dohse.

Interpack 2021 -tapahtumassa toteutetaan testattua hygienia- ja infektiosuojauskonseptia, jota noudattamalla avulla näytteilleasettajat ja kävijät voivat tavata turvallisesti näyttelytiloissa, todetaan tiedotteessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi