Tavataanko Interpackissa?

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-11-10
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Interpack alentaa hintoja ja lieventää peruutusehtoja, mutta pysyy päätöksessään järjestää tapahtuma 25.2.-3.3.2021 Düsseldorfissa.  

Messe Düsseldorf vahvistaa 10.11.2020 lähetetyssä tiedotteessaan järjestävänsä Interpack-messut 25. helmikuuta – 3. maaliskuuta 2021 välisenä aikana. COVID-19-pandemian ja odotettavissa olevan pienemmän kävijämäärän vuoksi kaikkien näytteilleasettajien osallistumismaksuja alennetaan. Niille näytteilleasettajille, jotka eivät voi tai eivät halua osallistua tapahtumaan, annetaan mahdollisuus perua osallistuminen tietyin ehdoin.

– Ymmärrämme täysin näytteilleasettajiemme huolenaiheet nykytilanteessa. Toisaalta olemme saaneet myös palautetta siitä, kuinka tärkeitä henkilökohtaiset kohtaamiset ovat asiakkaillemme ja mikä merkitys Interpackilla on pakkausteollisuudelle, kommentoi projektijohtaja Thomas Dohse.

Interpack 2021 -tapahtumassa toteutetaan testattua hygienia- ja infektiosuojauskonseptia, jota noudattamalla avulla näytteilleasettajat ja kävijät voivat tavata turvallisesti näyttelytiloissa, todetaan tiedotteessa.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Drupa alkaa pian – tässä on kuusi trendiä, joita kannattaa pitää silmällä

Kahdeksan vuoden tauon jälkeen pääsemme jälleen Drupa-messuille ja näemme, mitä toimittajat uskovat meidän tarvitsevan. Tästä löydät kuusi trendiä, joita kannattaa seurata messuhalleissa.
drupa24_12x

Pakkausautomaatio säästää monella tavalla verkkokaupassa

Suomalainen logistiikkayhtiö Inex Partners Oy on tehnyt yhteistyötä SEE:n (aiemmin Sealed Air) kanssa kehittääkseen pakkausautomaatiota.
SEE-I-Pack

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx