Tablettipakkauksiin uusia vaihtoehtoja

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2018-12-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Constantia Flexibles ja Huhtamaki ovat kehittäneet tablettien pakkauksiin uusia helposti avattavia, mutta hyvin suojaavia vaihtoehtoja.

Huhtamaki Push Tab on joustava pakkaus esimerkiksi lääkkeille. Pakkaus on lapsiturvallinen ja avataan työntämällä tabletti pakkauksen läpi.

”Olemme kehittäneet tämän pakkauksen erityisesti vaihtoehdoksi korkean suojaustason kuplapakkauksille ja cold form -pakkauksille. Pakkauksen suurimmat edut ovat, että se on PVC-vapaa ja kustannustehokas ratkaisu”, sanoo Fabio Daidone, Senior Sales Manager, Huhtamaki Flexible Packaging.

PVC-vapaa materiaali tarjoaa korkeimman suojaustason ja entistä pidemmän säilyvyysajan. Suojauksen tasoon ei vaikuta kalvon puhkaiseminen. Myös migraatioriski on hyvin pieni, koska laminaatissa ei käytetä mitään liuottimia. Pakkaus soveltuu kaikille ilmastovyöhykkeille, ja materiaalille on helppo painaa.

Constantia Flexibles on kehittänyt Flexible Blister -pakkauksen, joka yhdistää helpon käytön ja PET-ALU-PE-pohjaisen laminaatin hyvät suojausominaisuudet. Pakkaus kehitettiin käyttäjäystävälliseksi yhteistyössä kuluttajien kanssa. Pakkausta on helppo kuljettaa mukana ja käyttää. Se on taipuva pakkaus, jossa on tilaa painatukselle.

Tabletit saadaan pakkauksesta taivuttamalla tai työntämällä läpi. Avauksen mahdollistaa TOF-tekniikalla toteutettu mikroperforaatio.

 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak

Muuttaako uusi nestekartonkipakkaus markkinat?

Pakkausalan lehdistöä kokoontui 15. toukokuuta Amsterdamiin ottamaan osaa täysin uuden pakkausratkaisun lanseeraukseen. Tilaisuuden järjesti Zotefoams, joka väittää olevansa ”gamechanger”. Pitäisikö suurten nestekartonkipakkausten valmistajien tuntea olonsa uhatuksi?
rezorce