Syötävän söpö kahvipakkaus

Teksti:Aino Laine
JULKAISTU: 2021-11-03
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Joulunajan Juhla Mokka -kahvipaketit ovat tänä vuonna kuin pieniä piparkakkutaloja. Juhla Mokka tuo makunsa myös piparkakkuun uuden piparkakkureseptin muodossa. Resepti on tehty yhteistyössä Kinuskikissan kanssa.  

Juhla Mokka juhlistaa vuoden 2021 joulupakkauksellaan joulun tekemisen ja valmistelun iloa. Piparkakkujen leipominen on varmasti monille suomalaisille se tutuin jouluperinne, jolla joulutunnelmaa luodaan. Piparkakkutaloa muistuttava kahvipakkaus on oiva joulun lahjaidea ja esimerkiksi tuliainen kylään mentäessä.

– Juhla Mokka -kahvin tärkeänä teemana on jo yli 40 vuoden ajan ollut intohimo tekemiseen. Olemme vuosien varrella nostaneet esiin ansioituneita tai lupaavia käsityöläisiä ja juhlistaneet tekemisen riemua. Jokainen meistä on tekijänä erilainen, ja toteuttaa asioita omalla tavallaan. Myös jokainen joulu on oman näköisensä, ja se on rikkaus. Haluamme Juhla Mokka -kahvilla tuoda esiin joulun tekemisen iloa, sillä iso osa joulun tunnelmasta syntyy puuhastelusta ja yhdessä olosta esimerkiksi kahvikupposen äärellä, Pauligin Suomen vähittäiskaupan markkinointipäällikkö Kati Kyllönen kertoo.

Kinuskikissalta Juhla Mokka -piparkakkuresepti 

Sosiaalisen median vaikuttaja ja bloggari Sini Visa Kinuskikissa-blogista on kehittänyt Juhla Mokka -kahvia sisältävän piparkakkureseptin, jossa kahvia käytetään sekä taikinassa että paistetun piparin koristelussa.

– Klassikon uudistaminen oli haaste minun makuuni. Tein kahvilla ja piparkakkutaikinalla lukuisia kokeiluja ja päädyin lopulta siihen, että taikinaan lisätään kahvijauhetta sellaisenaan. Piparkakuissa on lisäksi koristelu tärkeää, ja tällä kertaa käytin myös tomusokerikuorrutteeseen Juhla Mokka -kahvia, Visa kertoo.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB