Suklaarakeet paperipakkauksiin

JULKAISTU: 2021-01-25
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Smarties-tuotemerkki siirtyy käyttämään kierrätettäviä paperipakkauksia tärkeimmissä makeistuotteissaan maailmanlaajuisesti. Kaikki Suomessa myytävät Smarties-makeiset pakataan paperisiin pakkauksiin huhtikuun loppuun mennessä.

Uudet pakkaukset otetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa käyttöön helmikuun aikana. Suomen tuotevalikoimaan kuuluvat Smarties 38g -putket ja Multipack 4x34g. Maailmanlaajuisesti 90 prosenttia pakkauksista tulee olemaan paperisia. Muutoksen myötä syntyy 372 tonnia vähemmän muovijätettä pelkästään Euroopan, Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan markkina-alueella.

Uudet Smarties-paperipakkaukset on valmistettu päällystetystä paperista, paperitarroista tai pahvikartongista. Smarties-pakkaukset ovat kierrätettäviä useimmissa maissa, joissa Smarties-tuotteita myydään, mukaan lukien Suomi. Tiedot Smarties-paperipakkausten asianmukaisesta hävittämisestä on lisätty etiketteihin kuluttajien tietoisuuden lisäämiseksi.

”Pakkausasiantuntijamme ovat testanneet uudet pakkaukset varmistaakseen, että ne pitävät Smarties-suklaarakeet erinomaisessa kunnossa kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Teimme myös useita muutoksia olemassa oleviin tuotantolinjoihimme, jotta voimme kääriä tuotteet repimättä tai puhkaisematta paperi”, Nestlé Confectionery Product Technology Centren johtaja Louise Barrett sanoo.

Nestlé investoi merkittävästi tehtaidensa päivittämiseen maailmanlaajuisesti. Smarties-pakkausten muutos on vain yksi tuotemerkin aloitteista, joiden tavoitteena on tukea kestävyyttä ja parantaa tuotekokemusta.

Nestlé aikoo vaihtaa kaikki pakkauksensa kierrätettäviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2025 mennessä. Myös neitseellisten muovien käyttöä vähennetään kolmanneksella samana aikana.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)