Scodixilta lisää kimallusta pakkauksiin

JULKAISTU: 9. toukokuun 2016
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Graafisten erikoistehosteiden painamiseen erikoistunut Scodix lanseeraa Drupa-messuilla uusia tekniikoita kimallus- ja kohoefektien tuottamiseen digitaalisesti. Niillä saadaan lisää näyttävyyttä pakkauksiin.

Digital-Glittering on uusi painotekniikka, jonka avulla painotuotteen haluttuun kohtaan saadaan kiinnitettyä kimalluspulveri. Tuotantoa varten Scodix on kehittänyt Rainbow Station -inkjet-laitteen.

Scodixin uusi Injket-Braille-tekniikka tuottaa kohopainatusta vastaavan efektin digitaalisesti mustesuihkulla. Sitä voidaan käyttää braillekirjoituksen tuottamiseen sekä erikoistehosteiden luomiseen painotuotteisiin.

Yhtiön uudet painokoneet S52 ja S74 pystyvät painamaan jopa 250 mikronin korkuisia efektejä entistä paksummille materiaaleille. Yhtiö esittelee messuilla myös foliointiyksiköllä varustettua Ultra Pro Digital Enhancement -painokonetta.
 

 

 

Jatka lukemista

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusi merkintäväri steriloituihin pakkauksiin

Merkintäjärjestelmiä valmistava Linx Printing Technologies on kehittänyt uuden mustesuihkuvärin, jolla voidaan merkitä ruokapakkauksia ennen niin sterilointia. Väri kestää hyvin kuumuutta ja kosteutta.
linx-ink-utvald

Cabassi laajentaa paperikassien valikoimaa

Valkeakoskelainen paperikassivalmistaja Cabassi Oy on laajentanut tuotantoaan ja investoinut uuteen täysautomaattiseen paperikassikoneeseen. Uusi kone on jo tuotannossa ja ensimmäiset toimitukset asiakkaille on tehty. Investoinnin myötä Cabassi laajentaa kassivalikoimaansa.
Paperikassi_Suomesta_Cabassi_

Uusimmat uutiset

Etiketit pois Actimel-pulloista

Ilman PET-muovista etikettiä HDPE:stä valmistetun pullon kierrätettävyys paranee.
Danone

Teollisen mittakaavan muovipakkausten kemiallinen kierrätys alkaa

Sumi ja Wastewise Group aloittavat yhteistyön pakkausmuovien kemiallisessa kierrätyksessä.
50148873-chemical-recycling-abstract-concept-vector-illustration

Fazer siirtää kaurajuomien valmistuksen Korialta Ruotsiin?

Fazer käynnistää muutosneuvottelut, jotka saattavat johtaa 93 työsuhteen päättymiseen Suomessa.    
fazer aito

Oddlygood ostaa Plantin

Oddlygoodista tulee Planti-tuotteiden ja -brändin omistaja. Samanaikaisesti Valio ostaa Plantin tuotannon Turussa.
oddlygood