Sappi lanseerasi uusia barrieeripapereita

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2020-01-27
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Sappi on laajentanut barrieeripapereiden tuotevalikoimaansa. Siinä on uusi paksumpi 91 gramman paperi sekä ohuempi 75 gramman paperi. Sappilla on nyt laaja valikoima näitä funktionaalisia pakkauspapereita.

”Yksikään toinen valmistaja maailmassa ei tarjoa yhtä paljon ratkaisuja ja sovellusalueita näissä papereissa. Olemme alan innovaatiojohtaja”, sanoo Thomas Kratochwill, Vice President Sales & Marketing Packaging and Speciality Papers, Sappi Europe.

Kratochwill sanoo barrieeripapereiden kysynnän kasvavan, kun yhä useammat yritykset monilla eri aloilla haluavat yhdistää vastuullisuuden ja optimaalisen suojan pakkauksissaan.

Korkean suojan papereihin tullut 91 gramman paperi avaa uusia mahdollisuuksia brändien omistajille. Paperit tarjoavat suojan happea, vesihöyryä, rasvaa ja mineraaliöljyjä vastaan. Niiden painettavuus on erinomainen, viimeistelyvaihtoehtoja on monia ja niihin on integroitu kuumasuljettavuus.

Uusi kevyempi 75 gramman paperi on Sappin mukaan suosittu esimerkiksi riisin, murojen, teen ja suklaan pakkauksissa. Paperi suojaa hyvin mineraaliöljyiltä ja sen kuumasuljettavuus on hyvä.

Sappi esittelee funktionaalisten papereiden innovaatioitaan interpack 2020 -messuilla keväällä.

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Huhtamäki lahjoittaa kerta-astioita kriisiavuksi

Huhtamäki lahjoittaa tuotteittaan terveydenhuollon toimijoille, esimerkiksi yli kuusi miljoonaa kerta-astiaa sairaaloille ja hoitokodeille ympäri Eurooppaa ruokahygienian ja -turvallisuuden varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Yhtiö tuottaa myös visiirejä ja avustaa Punaista Ristiä.
huhtamäki-ruokapakkaukset-food-service

Dayton osti Thomekon elintarviketoiminnot

Päivittäistavara-, horeca- ja elintarvikealan laitteita ja huoltopalveluita toimittava Dayton Oy on ostanut Thomekon elintarviketeollisuuskone- ja -laitetoiminnot Suomessa. Dayton nousee kaupalla elintarviketeollisuuden kokonaisratkaisujen johtavaksi tarjoajaksi toimitusjohtaja Pekka Tiaisen mukaan.
dayton-tiainen-elintarviketeollisuus

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB