Saimaannorppa vetonaulana vesipakkauksessa

JULKAISTU: 8. marraskuun 2018
PÄIVITETTY: 16. helmikuun


Aqua Finlandia -lähdeveden pakkauksen kuvituksena on Erik Bruunin rakastettu saimaannorppa. Uusiutuvasta materiaalista valmistettu 0,5 litran kartonkipakkaus on kätevän kokoinen. Pakkauksessa on suljettava kierrekorkki.

Bonne Juomat Oy:n valmistama Aqua Finlandia -lähdevesi on käsittelemätöntä ja luonnollista Lohjan Lähteenlohkon lähdevettä, joka on suodattunut Lohjanharjun paksujen hiekka- ja moreenikerrosten läpi. Vesi on pakattu kulmikkaaseen kartonkipakkaukseen, joka on kierrätettävä. Se on pyöreää vesipulloa tiiviimpään pakattava eli luontoystävällisempi kuljettaa kauppoihin Suomessa ja ulkomailla.

Aqua Finlandia -vesi on suunniteltu erityisesti Aasian, Arabimaailman ja kotimaan markkinoille.

”Ulkomailla suomalainen luonto ja luonnonvesi ovat suuressa arvossa. Luontomme on uniikki, puhdas ja kaunis. Mikä olisi sille parempi symboli kuin saimaannorppa?” sanoo Matti Väänänen Bonne Juomilta.

”Vielä kun saimme Erik Bruunin innostumaan saimaannorppa-kuvituksen yhdistämisestä lähdeveteen, suunnitelma oli valmis”, lisää tuotteen ideoinut Teemu Lusua ArkiDesignilta.

 

 

 

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Vaahtoautot uuteen pussiin

Ahlgrens bilar -vaahtokarkit täyttävät 70 vuotta ja saavat syntymäpäivän kunniaksi uuden pakkauksen ensimmäistä kertaa 15 vuoteen.  
Bilar

Uusia työkaluja pakkausten ympäristövaikutusten luokitteluun

Antalis on kehittänyt Green Card ja Green Star SystemTM -työkalut, joiden tarkoitus on helpottaa asiakasta pakkausten ympäristövaikutusten vertailussa.
GREEN STAR SYSTEM_rgb_3

PackSummit Tampereella marraskuussa

PackSummit kerää pakkausalan toimijat saman katon alle 14.11.2023 Tampere-talossa. Tänä vuonna kokoonnutaan teemalla "Onko pakkauksesi vastuullinen vai viherpesty?"
PackSummit verkkosivujen materiaali

Metsä Groupin Kemin kartonki- ja biotuotetehtaat käyntiin

Suomen metsäteollisuushistorian suurin investointi – Kemin uusi biotuotetehdas ja kartonkitehtaan laajennus – on otettu käyttöön osastoittain suunnitelman mukaisesti keskiviikkona 20.9. Uuden biotuotetehtaan sellutoimitukset asiakkaille alkavat vuoden 2023 lokakuun aikana.
metsä_kemi