Rekrytapahtuma muovialasta kiinnostuneille

JULKAISTU: 2021-10-12
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Kolmetoista Joensuun seudun yritystä etsii yhdessä uusia osaajia Hyvä muovi! -ura- ja rekrytapahtumassa, joka järjestetään torstaina 14.10. klo 13–16 Joensuun Tiedepuistossa. Tapahtuman järjestävät Business Joensuu Oy, Riveria ammatillinen koulutus ja Karelia-ammattikorkeakoulu.

Tapahtuma tuo esille muovialan työpaikkoja, työllistymis- ja koulutusmahdollisuuksia, ja mukaan ovat tervetulleita kaikki opiskelijat, työnhakijat, uranvaihtajat ja muovialan mahdollisuuksista kiinnostuneet.

Teknologiateollisuus ry:n syyskuussa julkaistun osaajatarveselvityksen mukaan alalle tarvitaan seuraavan kymmenen vuoden aikana 130 000 uutta osaajaa. Selvityksen mukaan tämä johtuu sekä uusien työntekijöiden tarpeesta, mutta myös suuresta eläkkeelle siirtyvien määrästä. Tämä uusien osaajien tarve näkyy myös Joensuun seudulla.

Hyvä muovi! -tapahtumassa ovat mukana Piippo Oyj, Phillips Medisize Oy, Valukumpu Oy, Suomen Biathlon Oy, Thermo Fisher Scientific Oy, Exel Composites Oyj, Muottituote Group Oy, Premetec Production Oy, Bolt.Works Oy, Go-On Joensuu, Eezy Oyj, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy ja HR-Mentor Oy. Tapahtumaa voi seurata myös etänä osoitteessa https://www.riveria.fi/live/.

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Atria ostaa ruotsalaisen Gooh-valmisruokayhtiön

Atria Sweden AB ostaa ruotsalaisen valmisruokayhtiön Goohin koko osakekannan.
gooh

Syklo suunnittelee muovinkierrätyslaitoksen rakentamista Hyvinkäälle

Kapasiteetiltaan 50 000 tonnin muovinkierrätyslaitos kasvattaa valmistuttuaan Suomen muovinkierrätyskapasiteettia jopa 50 prosenttia.
Suomen

GRAI yksilöi uudelleenkäytettävät pakkaukset

GS1:n GRAI-tunnistetta ​​käytetään yksilöimään uudelleenkäytettäviä kuormankantajia ja palautusjärjestelmien pakkauksia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (89)

ScanStar -ja ScanStar Student kilpailujen ilmoittautuminen on käynnissä

Yhteispohjoismaisen ScanStar-pakkaussuunnittelukilpailun ilmoittautuminen on käynnissä. Kilpailun ohessa järjestetään myös opiskelijakilpailu ScanStar Student.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (86)