Reissumies käyttää maskia

JULKAISTU: 8. lokakuun 2020
PÄIVITETTY: 18. tammikuun


Fazer Leipomoiden klassikko, vuodesta 1978 saakka markkinoilla ollut Reissumies ottaa kantaa tärkeään yhteiskunnalliseen aiheeseen ja pukeutuu pakkauksissa maskiin seuraavien kolmen viikon ajan.

– Seuraamme tarkalla korvalla ajankohtaisia aiheita ja reagoimme, jos koemme se yhteiskunnallisesti tärkeäksi ja brändille sopivaksi aiheeksi ottaa kantaa. Nopea reagointi on mahdollista ketterän verkoston ja joustavan yhteistyön ansiosta, kommentoi Fazer Leipomoiden markkinointipäällikkö Ari Ahola.

Idea ja toteutus Reissumiehen maskista syntyi Fazerin ja mainostoimisto Ivalon yhteistyönä.  Pakkaukset on painettu Muovijalosteella. Pusseja on teetetty miljoona kappaletta, joka vastaa noin kolmen viikon leipäpussien menekkiä. Kampanja jatkuu niin kauan kuin pusseja riittää.

Paitsi pakkauksissa, maskiin pukeutunut Reissumies näkyy sosiaalisessa mediassa, minkä lisäksi Fazerin markkinointi jalkautuu perjantaina 9.10. Helsingin päärautatieasemalle jakamaan Reissumies-brändättyjä kangasmaskeja ja kampanjaleipäpusseja.

 

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Pakkauksen nestemäärä selville ilman kontaktia

Toppan on kehittänyt NFC-tunnisteen, jonka avulla pakkauksen sisällä oleva nestemäärä voidaan tunnistaa ilman kontaktia.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (21)

Kahvia juodaan entistä tarkemmalla mitalla

Sunnuntaina 1.10.2023 vietetään kansainvälistä kahvipäivää.
Fredman_suodatinpussi keittimessä_vaaka

Juhlavuoden jakkara uuteen laatikkoon

Alvar Aallon suunnittelema klassikko, kolmijalkainen Jakkara 60 juhlii tänä vuonna 90-vuotiasta taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi myös jakkaran pakkaus uudistettiin.
Artek_tuolipakkaus_sislt

Ei legoja PET-pulloista

LEGO on keskeyttänyt aikeensa valmistaa legopalikoita kierrätetyistä PET-pulloista.
Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! (900 x 600 px) (18)