Reissumies käyttää maskia

Teksti:Johanna Nikunen
JULKAISTU: 2020-10-08
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Fazer Leipomoiden klassikko, vuodesta 1978 saakka markkinoilla ollut Reissumies ottaa kantaa tärkeään yhteiskunnalliseen aiheeseen ja pukeutuu pakkauksissa maskiin seuraavien kolmen viikon ajan.

– Seuraamme tarkalla korvalla ajankohtaisia aiheita ja reagoimme, jos koemme se yhteiskunnallisesti tärkeäksi ja brändille sopivaksi aiheeksi ottaa kantaa. Nopea reagointi on mahdollista ketterän verkoston ja joustavan yhteistyön ansiosta, kommentoi Fazer Leipomoiden markkinointipäällikkö Ari Ahola.

Idea ja toteutus Reissumiehen maskista syntyi Fazerin ja mainostoimisto Ivalon yhteistyönä.  Pakkaukset on painettu Muovijalosteella. Pusseja on teetetty miljoona kappaletta, joka vastaa noin kolmen viikon leipäpussien menekkiä. Kampanja jatkuu niin kauan kuin pusseja riittää.

Paitsi pakkauksissa, maskiin pukeutunut Reissumies näkyy sosiaalisessa mediassa, minkä lisäksi Fazerin markkinointi jalkautuu perjantaina 9.10. Helsingin päärautatieasemalle jakamaan Reissumies-brändättyjä kangasmaskeja ja kampanjaleipäpusseja.

 

 

Jatka lukemista

Dovelta uudelleentäytettävä deodoranttipakkaus

Dove on julkistanut ensimmäisen uudelleentäytettävän ja -käytettävän deodoranttinsa.
11272_pe_dove_canada2_888904

Arla ryhtyy vastaanottamaan maitoa uusilta maidontuottajilta

Fazerille viime vuosina maitoa Kaakkois-Suomessa ja Uudellamaalla tuottaneet maitotilat siirtyvät tuottamaan maitoa Arlan jalostettavaksi.
arla-uusi

R-kioski korvaa 10 miljoonaa kahvikupin kantta kuitukansilla  

R-kioski siirtyy käyttämään täysin kierrätettäviä, uusiutuvista ja sertifioiduista raaka-aineista valmistettuja muovittomia Huhtamäen kuitukansia noutokahvikuppien kansina.
vastuullinen_kahvi_rkioski_2023-VERKKO

DS Smith lahjoitti Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien keräysastiat

DS Smith on suunnitellut ja valmistanut Tampereen Ammattikorkeakoululle kertakäyttöisten kahvikuppien kierrätysastioita take away-pakkausten kierrätyksen edistämiseksi osana korkeakoulun koordinoimaa RUOKO-hanketta ja osana DS Smithin kestävän kehityksen strategian mukaisia toimia.
Ruoko

Uusimmat uutiset

Aiothan osallistua Packnorth Award 2024 -kilpailuun?

Ilmoituksia Packnews Award -kilpailuun saapuu nyt tiheään tahtiin Packnewsille. Mittelö järjestetään neljättä kertaa, ja tänä vuonna palkintojenjakotilaisuus pidetään Scanpackissa. Luvassa on mielenkiintoisia uutuuksia.
kilpailu

Löysikö Lessebo Paper vuoden kesähitin?

Kysymykseen miltä paperi kuulostaa, on vihdoin saatu vastaus. Lessebo Paper otti rohkean askeleen perinteisen visuaalisen muotoilun ulkopuolelle ja tutki tätä hieman outoa kysymystä. Tuloksena on Lessebo Paper Player -soitin, joka muuntaa paperin elegantin hiljaisuuden kiehtovaksi äänikokemukseksi.
01_Hero_Lessebo-Texture_Close-up-paper-texture-Morocco_Photo-by-Carl-Anderx

Duni lanseeraa LipLidsin älykannen

Duni Group ja ruotsalainen start-up-yritys LipLid ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Duni Group lanseeraa LipLidsin kannet take-away-mukeihinsa.
dunix

Ruotsin muovipakkausten keräys on kriisissä, toteaa Svensk Plaståtervinning

Ruotsissa on vakava, kansallinen muovipakkausten keräyskriisi, Svensk Plaståtervinningin (Ruotsin muovikeräyksen) toimitusjohtaja Mattias Philipsson sanoo lehdistötiedotteessa.
Foto: Peter Holgersson AB