Refilly-kahvipakkaus voitti Alufoil Trophyn

Teksti:Toimitus
JULKAISTU: 2016-05-22
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Huhtamäen italialaiselle kahvivalmistaja Illycaffelle suunnittelema Refilly-kahvipakkaus on voittanut merkittävän pakkauskilpailun Alufoil Trophyn 2016.

”Voitimme kilpailun materiaalitehokkuussarjassa vuonna 2013. Olemme hyvin ylpeitä, että tänä vuonna Refilly-kahvipakkauksemme menestyi kaikissa kilpailusarjoissa ja voitti yleispalkinnon”, sanoo Alexandra Dörflinger, Huhtamäen Euroopan joustopakkausliiketoiminnan markkinointipäällikkö Ronsbergissa, Saksassa. 

”Alufoil Trophyn voittaminen ja korkeiden pisteiden saaminen joka sarjassa  on upea vahvistus sille, että olemme innovatiivinen yritys. Lisäksi se osoittaa, miten innovaatio voidaan kaupallistaa menestyksekkäästi”.

Saksan Ronsbergissa sjaitsevan tehtaan tiimi suunnitteli Refillyn italialaiselle kahvivalmistaja Illycaffelle. Kolmiulotteinen, pyöreä täyttöpakkaus painaa vain 20 grammaa ja istuu sujuvasti Illyn 250 gramman metallitölkkiin.

”Pakkaus on helppo avata, se säilyttää aromit ja auttaa vähentämään jätteeksi päätyvien tyhjien pakkausten painoa 80 prosentilla”, Dörflinger kertoo.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Uusimmat uutiset

Diageo testaa PulPacin paperisia Baileys-pulloja Barcelonan festivaaleilla

Diageo testaa kuivamuotoiltua kuitupulloa, joka koostuu 90-prosenttisesti paperista, jossa on ohut muovivuoraus ja foliotiiviste. Koe toteutetaan yhteistyössä PA Consultingin kanssa, joka on osa Bottle Collectivea yhdessä PA:n ja Pulpacin kanssa.
Diageo-to-trial-paper-Baileys-bottlesx

Burger King testaa uudelleenkäytettäviä biomukeja

Restel Oy kokeilee neljässä toimipisteessään uudelleenkäytettäviä juomamukeja, jotka on valmistettu biopohjaisesta ja kierrätettävästä Sulapac-materiaalista.
Sulapac-spring-24-12327-Edit-6924x4616-ORIGINAL-Jenni-Kohox

"Olemme ylpeitä kuin kukot” – Orapac toivoo voittavansa Packnorth Award 2024:n

Suomalainen Oy Orapac AB on yksi yrityksistä, joka haluaa voittaa Packnorth Award 2024 -palkinnon. Kilpailutyö, jota he kutsuvat Greenboxiksi, on periaatteessa yksinkertainen: laatikko kannella. Se on kuitenkin valmistettu täysin kierrätetyistä kuiduista ja eristää lämpöä ja kylmää paremmin kuin EPS-pakkaus edellyttää. Otimme yhteyttä Orapacin toimitusjohtaja Fredric Tidströmiin ja varatoimitusjohtaja Torbjörn Nyholmiin saadaksemme lisätietoja.
Greenbox

Brittiläisten päivittäistavarakauppojen pakkauspomot haluavat luopua muovista, mutta se ei ole helppoa

Aquapak-pakkausyrityksen uuteen tutkimukseen otti osaa sata brittiläisen päivittäistavarakaupan pakkausvastaavaa. Heistä enemmistö (92 prosenttia) suunnittelee luopuvansa kokonaan muovin käytöstä kuluttajapakkauksissaan.
Aquapak